Egészség

Gusztustalan viselkedésen akadtak ki a balatoni mentők

  • Szerző:nuus
  • 2022.08.17 | 10:48

Gusztustalan módon bámulták a mentő egységet, miközben egy férfi életéért harcoltak.

Nagy erőket riasztott a Kaposvári Mentésirányítás ahhoz az 50 év körüli férfihez, akit a Balatonból húztak ki a fürdőzők tegnap, a balatonmáriafürdői strandon. A perceken belül kiérkező mentőegységek és a légimentők azonnal megkezdték a férfi emelt szintű ellátását, aki már nem lélegzett.

A beteg életéért több mint másfél órán keresztül küzdöttek

 

a szakemberek, amit rengeteg bámészkodó figyelt a parton még annak ellenére is, hogy a mentők takarókkal és fürdőlepedőkkel próbálták eltakarni előlük a beteg ellátását. Az élet mentő csapat ugyan megpróbálta elküldeni a kíváncsi szempárokat, de nem igazán tudtak ezzel foglalkozni. A katasztrófaturisták közül többen is teljes érzéketlenségükről tettek tanúbizonyságot. Videóra vették és fényképezték a mentést, de voltak olyanok is, akik gyermekükkel a karjukon nézték végig a férfi életéért vívott ádáz küzdelmet. A mentők mindent elkövettek, de a férfi életét sajnos

a megfeszített csapatmunka ellenére sem tudták megmenteni,

amit többen rögtön meg is osztottak a közösségi médiában. A kritikátlan viselkedés a mentést végzőket is megviselte, a Balatonlellei Mentőállomás vezetője egyenesen tűrhetetlennek minősítette a bámészkodók viselkedését, amelyhez hasonlót több mint harminc éves pályafutása alatt sohasem tapasztalt. #mentők #veddészreamentőt A mentők őszinte részvétüket küldik a gyászoló családnak.

Harminc forintot kap minden mentős, Mentőnap alkalmából


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló