Egészség

Ice Bucket Challenge megvan? Az semmi ahhoz képest, amit az orosz gyerekek művelnek nap mint nap

  • Szerző:nuus
  • 2017.12.30 | 15:46

Ráadásul óvodás korú gyerekekről van szó.

Ha valaki annak idején végrehajtotta az Ice Bucket Challenge nevű bátorságpróbát, utána iszonyatosan kőkeménynek képzelte magát. A legkeményebbnek. Csupán azért, mert nyáron a 30 fokban hideg vízzel nyakon öntötte magát. Tényleg szép teljesítmény… vagy sem. Itt vannak ugyanis ezek a szibériai ovisok, akiknél napi tevékenység a legendás kihívás többszöröse. Szaunáznak egyet, majd kimennek a durva mínuszba fürdőruciban és jéghideg vízzel leöntik magukat. Mindennek egyetlen célja van: erős immunrendszer, egészséges élet.

Russia: Cure for your child’s cold: pouring water over them in sub-zero temps?

Kindergarten pupils fought off the cold in the Siberian region of Krasnoyarsk by stripping down to their bathing costumes and pouring water over themselves outside, in sub-zero temperatures, Thursday. The old Siberian technique is designed to combat against colds and the flu and is unique to the region.

A gyerekek láthatóan nagyon élvezik az egészet, miontha csak tudnák, hogy mire megy ki a játék. Az alábbi, rövidebb videóban még olyan gyerek is akad, egy lány, aki repetázik a jéghideg vizes vödörből.

Just an ordinary kindergarten in Syberia

Uploaded by RaznoGo on 2016-01-26.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Otthon
Így ne nyírd ki a szobanövényeid!
  • szerző:nuus
  • 2024. 04. 04.