Ezo

Ez a 3 csillagjegy a leginkább hajlamos a depresszióra

  • Szerző:nuus
  • 2021.04.18 | 18:42

A depresszióra való hajlam egy nagyon sok tényezőből álló dolog, néhány kutatás azonban azt igazolja, hogy van összefüggés a depresszió és a csillagjegyek között.

Ha a felsorolt csillagjegyek közé tartozol, légy óvatos és különösen figyelj oda a mentális egészségedre!

Skorpió
A Skorpió rendkívül érzelmes, mély gondolatai vannak és intenzíven éli meg a leghétköznapibb történéseket is. Ha szerelmes, akkor képes mindent feladni a szerelemért, ha boldog, az ő boldogságától zeng a világ, ha viszont szomorú, a legnagyobb mélységekkel kell megküzdenie. Ha úgy érzi, ő minden erejét beleadta egy dologba, az mégis balul sül el, hajlamos önmagát hibáztatni és kilátástalannak érezni a helyzetet, ami akár depresszióhoz is vezethet.

Rák
A Rák a legérzelmesebb jegyek közé tartozik. Mindig kicsit fontosabb számára az, hogy azok, akiket szeret, boldogok legyenek, mint a saját jólléte. Ezért saját magát képes háttérbe szorítani annyira, hogy sokáig elnyomja az érzéseit. Egészen addig, amíg robban a bomba és hatalmas mélypontokat él meg. A Rákok extra érzelmesek és érzékenyek is. Talán sokszor ki sem mutatják, de a legapróbb igazságtalanság vagy nézeteltérés is a lelkükig hatol, ami miatt hajlamosak magukba fordulni.

Halak
A Halak csillagjegyűekre jellemző, hogy homokba dugják a fejüket és álomvilágban élnek. Ezzel csak akkor van probléma, amikor rájönnek, hogy az elképzeléseik nem egyeznek a valósággal. Ezt az ellentétet gyakran nem tudják kezelni és személyük elleni merényletként élik meg. Szeretik eljátszani az áldozat szerepét és ahelyett, hogy megoldanák a problémáikat, inkább felhalmozzák azokat. Kedvesek és szeretetreméltóak, de nagyon hiszékenyek és könnyen kihasználhatóak.

Kiemelt kép: Unsplash


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Celeb
Galambos Dorina nem tervez gyereket
  • szerző:nuus
  • 2024. 04. 16.