Ezo

Ez a 3 csillagjegy lesz a leginkább szerencsés idén júniusban

  • Szerző:nuus
  • 2020.06.07 | 17:30
  • trendindex: 4

Három csillagjegy, akik számára a nyár első hónapja szintlépést hozhat.

Ikrek

Az Ikrek egy kimondottan nehéz, kihívással teli időszakot követően tör fel, mint a talajvíz. Most lehetőséged nyílik letenni azokat a terheket, amelyeket régóta hurcolsz, így különösen lelki, pszichés téren léphetsz nagyot előre. Ehhez persze arra is szükség van, hogy végre kilépj egy kicsit a komfortzónádból. Megkönnyebbülten, tehermentesen pedig már úgy lépheted át saját árnyékodat, hogy annak mindenki a csodájára járhat.

Vízöntő

A Vízöntő számára a június a szakmai sikerekről szól majd. A kulcs most a kommunikáció: bátran mondd ki, mi az, amit akarsz, és meglátod: most jó esély van arra, hogy korábban megvalósíthatatlannak hitt szakmai célok is teljesüljenek. A Vízöntőt most olyasvalaki segíti, aki mindig is nagy példakép volt: legyen az egy idősebb rokon vagy épp egy mentor a munkahelyen. Ebből az időszakból rengeteget profitálhatsz kellő alázattal.

Mérleg

A Mérleg az idei nyár talán legnagyobb nyertese, ugyanis olyan lehetőséget kap az élettől, ami tulajdonképpen az egész életét megváltoztathatja. Ha igazán ügyes a zodiákus diplomatája, most akár legnagyobb álmát is megalapozhatja. Ugyanakkor rengeteg erőre és kitartásra is szüksége lehet, és kiemelten fontos, hogy az egészségére is vigyázzon, mert hajlamos belevetni magát a munka oroszlánrészébe, ami túlterheli idegrendszerét.

Nyitókép: https://pixabay.com/hu/users/stevebidmead-249424/
Forrás: ragazze.hu


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Celeb
Galambos Dorina nem tervez gyereket
  • szerző:nuus
  • 2024. 04. 16.