Ezo

Ezt tartogatják számodra a csillagok augusztus második hetére

  • Szerző:nuus
  • 2023.08.08 | 09:18
  • trendindex: 5

Augusztus második hete izgalmas és eseménydús időszakot hoz egyes csillagjegyek számára... 

Kos (március 21 – április 19)

Az elkövetkező időszakban olyan lehetőségekkel találkozol, amelyek tovább erősítik ambícióidat és céljaidat, amelyek egy (újabb?) önálló vállalkozás irányába mutatnak. Ne félj megtenni a következő lépést, mert most a legvadabb elképzeléseid is.

Bika (április 20 – május 20)

Az érzelmek a felszínre törhetnek a következő hetekben, így fontos, hogy megfelelően kezeld azokat. Beszélj őszintén és nyíltan a szeretteiddel, hogy elkerüld a félreértéseket.

Ikrek (május 21 – június 20)

Az új kapcsolatok és barátságok kialakulása áll a középpontban augusztus második hetében. Légy nyitott az új élményekre, mert a környezetedben olyan emberek jelenhetnek meg, akik inspirálnak és támogatnak – egy jó kapcsolat hosszú távú befektetés is egyben!

Rák (június 21 – július 22)

Most a munkára és a karrierre kell koncentrálnod. Az elkövetkező időszakban kitartó munkáddal elérheted a vágyott eredményeket, és elismerést kaphatsz a főnökeidtől is.

Oroszlán (július 23 – augusztus 22)

Az önbizalmad a tetőfokára emelkedhet, és készen állsz arra, hogy színpadra lépj és megmutasd a világnak, mire vagy képes. Használd ki a kreatív energiákat, és hidd el: most szinte bármi sikerülhet.

Szűz (augusztus 23 – szeptember 22)

Az elkövetkező napokban az otthonod és a családod lesz a fókuszban. Légy jelen és támogató, és bízz a megérzéseidben, amikor családi ügyekről van szó.

Mérleg (szeptember 23 – október 22)

A kommunikáció és a kapcsolatok fontosak lesznek számodra az augusztus második hetében. Hívj fel pár régi barátot, és érdeklődj mások iránt, hogy erősítsd a kapcsolataidat.

Skorpió (október 23 – november 21)

Az anyagi területen érkezhetnek pozitív változások a következő napokban. Lehetőség nyílik a pénzügyi helyzeted javítására, így érdemes kihasználnod ezeket a lehetőségeket.

Nyilas (november 22 – december 21)

Az egészséged és a jól-léted most fontos lesz. Gondoskodj magadról, figyelj az étkezésedre és a pihenésre, hogy maximálisan kihasználd az energiáidat.

Bak (december 22 – január 19)

A spirituális fejlődés és az önreflexió ideje következik számodra az augusztus második hetében. Figyelj a belső hangodra, és keresd a belső egyensúlyodat. Húzd meg a határaidat!

Vízöntő (január 20 – február 18)

A baráti körödben és a közösségi kapcsolataidban történhetnek változások a következő hetekben. Maradj nyitott és befogadó másokkal szemben, és építs szorosabb kapcsolatokat.

Halak (február 19 – március 20)

Az elkövetkező időszakban hallgass a megérzéseidre: lesz egy ajánlat, ami ugyan kecsegtető, de most nemet kell rá mondanod.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Teszt
Kell-e nekem egy ergonomikus egér?
  • szerző:nuus
  • 2023. 09. 19.
Uncategorized
Szijjártó
  • szerző:nuus
  • 2023. 09. 05.