Ezo

Ezt hozza számodra az október, a csillagjegyed alapján

  • Szerző:nuus
  • 2023.09.27 | 11:48

Nézzük, mit tartogat az október az egyes csillagjegyek számára!

Kos (Március 21. – Április 19.)

Az október meghozza végre számodra a személyes fejlődés és a kreativitás idejét. Most kiváló lehetőséged nyílik arra, hogy új – a kreatív energiáidat megmozgató –  hobbikat fedezz fel, vagy elmerülj egy olyan projektben, ami régóta vonzott. Ezáltal az önismereted is növekedhet, és az érzelmi kapcsolataid is mélyülhetnek.

Bika (Április 20. – Május 20.)

Az október a pénzügyekről és a stabilitásról szól számodra. Most kiváló lehetőségeid lehetnek arra, hogy megtervezz egy költségvetést, vagy találj új pénzügyi forrásokat. Ne feledd, hogy az önbizalmad és a kitartásod kulcsfontosságúak a pénzügyi siker elérésében.

Ikrek (Május 21. – Június 20.)

Az október fókuszba helyezheti az egészséged és az életmódod. Most ideje lehet elkezdeni egy egészségesebb életmód kialakítását, például a rendszeres testmozgást vagy az egészséges étkezést. Az október a személyes fejlődés ideje is lehet, így ne félj kipróbálni új dolgokat.

Rák (Június 21. – Július 22.)

Októberben a család és a otthon kerül előtérbe a számodra. Itt az ideje rendbe tenni a lakást, miközben akár azt is érezheted, hogy közelebb kerülsz a családodhoz. Az érzelmi kapcsolataid is mélyülhetnek, és fontos lehet a szeretteidre való odafigyelés.

Oroszlán (Július 23. – Augusztus 22.)

Az október számodra a kommunikáció és a kreativitás hónapja lehet. Most kiváló lehetőségeid lehetnek arra, hogy megoszd az ötleteidet másokkal, vagy éppen elkezdj egy új projektet – lehetséges, hogy épp a továbbképzések és a tanulás terén. Az érzelmi intelligenciád is erősödhet, és könnyebben kifejezheted az érzéseidet.

Szűz (Augusztus 23. – Szeptember 22.)

Az október egyértelműen a pénzügyi sikerekről és az anyagi stabilitásról szól számodra. Most ideje lehet megtervezni a pénzügyeidet, és talán egy új bevételi forrást is találhatsz. Vigyázz, mert lehetséges, hogy nem egy konzervatív befektetési vonal lesz, hanem valami egészen újszerű dolog.

Mérleg (Szeptember 23. – Október 22.)

Most fókuszba kerülhetnek a kapcsolataid, és lehetőséged van azokat mélyíteni. Lehet, hogy olyasvalakivel találkozol, aki az egész életedet megváltoztatja.

Skorpió (Október 23. – November 21.)

Az október számodra az önismeretről és a transzformációról szólhat. Most ideje lehet elengedni olyan dolgokat az életedből, amik már nem szolgálják a fejlődésedet. Az érzelmi kapcsolataid is mélyülhetnek, ugyanakkor fontos lehet a lelked gondozása is.

Nyilas (November 22. – December 21.)

Az október a társaságról szólhat számodra. Most lehetőséged van arra, hogy új barátokat szerezz, vagy megerősítsd azokat a kapcsolataidat, amelyek fontosak számodra. Az október új lehetőséget ad a közösségi tevékenységekre is.

Bak (December 22. – Január 19.)

Az október a karrieredben az új célkitűzések hónapja lehet számodra. Most kiváló lehetőségeid lehetnek arra, hogy előrelépj a munkahelyeden, vagy új karrierlehetőségeket találj. Az önbizalmad és a kitartásod segíthet abban, hogy elérj olyan célokat, amiket régóta megálmodtál. Az október lehetőséget ad arra, hogy bebizonyítsd tehetségedet és vezetői képességeidet.

Vízöntő (Január 20. – Február 18.)

Az október számodra az önismeretről és a személyes fejlődésről szólhat. Most ideje lehet elgondolkodni az életed céljairól és a valódi értékeidről. Az október segíthet abban, hogy megtaláld az egyensúlyt a külvilág és a belső világod között – ami az elmúlt időszakban talán komoly kihívást okozott.

Halak (Február 19. – Március 20.)

Az október a szeretetről szólhat számodra… no és persze a forró erotikáról. Most ideje lehet az érzéki energiáidra  összpontosítani, és tovább mélyíteni a tantrikus tudásodat. Ez a tudásod segíthet abban, hogy jobban megértsd mások érzéseit és szükségleteit.

 


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló