Ezo

Ez a 3 csillagjegy az, akinek az idei tél a legjobbat hozza majd

  • Szerző:nuus
  • 2021.11.16 | 09:18
  • trendindex: 9

A közelgő, 2021/22-es tél egyesek számára komoly kitörési lehetőséget hoz majd, érdemes odafigyelnie az alábbi csillagjegyek képviselőinek.

Ikrek

Az Ikrek egy kimondottan nehéz, kihívással teli időszakot követően tör fel, mint a talajvíz. Most lehetőséged nyílik letenni azokat a terheket, amelyeket régóta hurcolsz, így különösen lelki, pszichés téren léphetsz nagyot előre. Ehhez persze arra is szükség van, hogy végre kilépj egy kicsit a komfortzónádból. Megkönnyebbülten, tehermentesen pedig már úgy lépheted át saját árnyékodat, hogy annak mindenki a csodájára járhat.

Vízöntő

A Vízöntő számára a december a szakmai sikerekről szól majd. A kulcs most a kommunikáció: bátran mondd ki, mi az, amit akarsz, és meglátod: most jó esély van arra, hogy korábban megvalósíthatatlannak hitt szakmai célok is teljesüljenek. A Vízöntőt most olyasvalaki segíti, aki mindig is nagy példakép volt: legyen az egy idősebb rokon vagy épp egy mentor a munkahelyen. Ebből az időszakból rengeteget profitálhatsz kellő alázattal.

Mérleg

A Mérleg a 2021/22-es tél talán legnagyobb nyertese, ugyanis olyan lehetőséget kap az élettől, ami tulajdonképpen az egész életét megváltoztathatja. Ha igazán ügyes a zodiákus diplomatája, most akár legnagyobb álmát is megalapozhatja. Ugyanakkor rengeteg erőre és kitartásra is szüksége lehet, és kiemelten fontos, hogy az egészségére is vigyázzon, mert hajlamos belevetni magát a munka oroszlánrészébe, ami túlterheli idegrendszerét.

kép: JESHOOTS.COM, Unsplash


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló