Gasztró

A croissant és a taco szerelemgyermeke elsőre furcsa, másodjára étvágygerjesztő

  • Szerző:nuus
  • 2018.01.29 | 17:23

A hibrid ételkreálmányok reneszánsza 2018-ban sem hanyatlik, az év első dobbantása pedig a francia péksütemény és a mexikói finomság háziasításából született meg. Izgalmas pár, de a fotókat elnézve talán nem is olyan rossz az ötlet.

Egész egyszerűen csak a tacro nevet kapta az a brilliáns új hipszterkaja, ami kezdi meghódítani az Instagramot. A mexikói-francia ötvözetű étel Arnaud Goethals és Julie Vandermeersch, a San Franciscó-i Vive la Tarte étterem séfjeinek az ötletéből született meg.

Két hónapnyi kísérletezés után valahogy így néz ki a croissant és a taco szerelemgyermeke:

ALLIE (@allie.eats) által megosztott bejegyzés,

KQED Bay Area Bites (@kqedbayareabites) által megosztott bejegyzés,

Grace C. (@gcheung28) által megosztott bejegyzés,

ANC theory (@anctheory) által megosztott bejegyzés,

Tasting Table (@tastingtable) által megosztott bejegyzés,

Fotó: Instagram / tastingtable


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló