47
Gasztró
A croissant és a taco szerelemgyermeke elsőre furcsa, másodjára étvágygerjesztő
A hibrid ételkreálmányok reneszánsza 2018-ban sem hanyatlik, az év első dobbantása pedig a francia péksütemény és a mexikói finomság háziasításából született meg. Izgalmas pár, de a fotókat elnézve talán nem is olyan rossz az ötlet.
Egész egyszerűen csak a tacro nevet kapta az a brilliáns új hipszterkaja, ami kezdi meghódítani az Instagramot. A mexikói-francia ötvözetű étel Arnaud Goethals és Julie Vandermeersch, a San Franciscó-i Vive la Tarte étterem séfjeinek az ötletéből született meg.
Két hónapnyi kísérletezés után valahogy így néz ki a croissant és a taco szerelemgyermeke:
Fotó: Instagram / tastingtable
Szólj hozzá
Nincs hozzászólás
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.