Gasztró

A tradícionális török kávét nem tűzhelyen főzik, hanem tűzforró homokon

  • Szerző:nuus
  • 2018.05.14 | 13:56

A kiöntőt félig bedugják a homokba, várnak kicsit, és már kész is van.

Csak arra kell figyelni, hogy a kezed bele ne érjen a homokba, különben még sírás lesz a vége.

Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren
Hogy tetszett? Regisztrálj, és csak azt kapod, ami igazán érdekel!
Belföld
Külföld
Bulvár
Tech
Tudomány
Lepj meg!

Belépve nem neked kell a hírek után menned!*

*Hiszen a hírfolyamodba viszi a folyamatosan tanuló algoritmusunk Regisztrálok!
Még többet innen:
Nuus
Tetszett a cikk?

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
A következő cikkek betöltése folyamatban...