Gasztró

Übermenő: saját rágót osztogatnak az Air France gépein

  • Szerző:nuus
  • 2017.07.11 | 20:13

Kevés zavaróbb dolog van, mint amikor repülőgépen bedugul az ember füle, és kénytelen reménytelen tátogásba kezdeni a helyzetet orvosolandó. Persze a legjobb gyógyszer a bajra a rágó, és ezt lovagolja most meg az Air France, akik ráadásul saját rágó gyártásába kezdtek.

Forrás: youtube.com

A fülpattogás persze elkerülhetetlen velejárója a repülésnek, és ráadásul mindenki érint valamennyire. A francia légitársaság jó érzékkel tapintott rá a piaci résre, és bebizonyította, hogy milyen jó fej a vezetősége. A cég egy reklámügynökséggel együttműködve találta ki a saját rágó ötletét. A rágógumi  (La gomme à mâcher) két ízben készült, egyrészt az ízig-vérig franciás pisztácia-makaronos, másrészt a szintén gasztrojelkép crème brûlée-s.

Forrás: youtube.com

A rágó alig néhány napja került forgalomba, mégis óriási népszerűségnek örvend már most is, pedig viszonylag kevés helyen osztják. Kapnak belőle a Párizs-Charles de Gaulle reptérről Los Angelesbe és San Franciscoba tartó utasok, de elérhetőek a légitársaság lounge-jaiban is a Charles de Gaulle-on és az Orly-n. (Utóbbi persze a klubtagoknak, a business osztály utasainak).

Ha éppen nem tervezünk a közeljövőben Párizsból Amerika nyugati partjára repülni, akkor az Air France weboldalán is megvehetjük a 12-es csomagot. Addig pedig nézzük meg a rágó megacuki reklámját az erős akcentussal beszélő narrátorral!

Forrás: youtube.com


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló