Gasztró

4 dinnyés trükk, amit még idén nyáron muszáj kipróbálnod

  • Szerző:nuus
  • 2017.08.08 | 08:52

Nem sok maradt hátra az augusztusból, de ez nem jelenti azt, hogy ne maxolhatnánk ki a nyárutolsó heteit. Például készítsünk dinnyéből dolgokat!

Fotó: Pixabay / Foundry CC0

A görögdinnye egyet jelent a nyárral, a forrósággal, a könyékig ragadós kezekkel és az arra gyülekező darazsakkal, de mi mégis imádjuk és el sem tudjuk képzelni ezt a három hónapot nélküle, hiszen az évszak kedvenc kiegészítője.

Ha már unod a gerezdekre felszeletelt gyümölcsöt, akkor most megmutatjuk, hogyan tudod kreatívan is felszolgálni! Dinnyehordót és halálcsillagot már megtanultunk készíteni, de van még néhány tipp a tarsolyunkban:

Zselés-alkoholos desszert dinnyéből

Ha kerti mulatságot rendezel, akkor ezzel azonnal lekenyerezheted a vendégeket. Édes, jópofa és még alkohol is van benne, zselatin + vodka, ennyi a trükk. Gyerekektől azért elzárva tartandó.

How to Make Watermelon Jell-O Shot Slices

Link to the recipe and step by step instructions for this video: http://forknplate.com/2014/08/02/how-to-make-watermelon-jello-shot-slices/ We have a way to make your watermelon Jell-O shots look like real watermelon slices! You won’t believe how cool this is and how drunk and excited your friends will be after they have these.

Dinnye-nyalóka a kicsiknek

Vagy azoknak a felnőtteknek, akik nem akarják, hogy a kezük ragadjon a gyümölcstől. Ez valószínűleg a legegyszerűbb trükk, csak a felszeletelt dinnyére és néhány pálcikára lesz szükség hozzá.

Watermelon Popsicles (EASY)

While this treat is creative and fun, it’s also so simple and easy that this whole video is only 30 seconds! Also, try this idea using a seedless watermelon and freeze it! Thanks to Rhett and Link for the use of their song ‘My Hair Goes… Instrumental’!

Meghámozott illúzió

Na ez már valami, ettől bizony beájul a vendégsereg. Hogy lehet meghámozni ilyen tökéletesen egy görögdinnyét? Egy nagyon egyszerű trükkel, ami a videóból ki is derül:

SKIN A WATERMELON party trick

Here’s a cool watermelon trick to make you the #1 food bringer at your Labor Day picnic this weekend.

Műalkotás ráérősöknek

Ha túlteng benned a művészi hajlam, akkor kipróbálhatod a dinnyefaragást is. Eléggé pazar szobrokat lehet varázsolni a gyümölcsökből, ebben a videóban egy rózsát tanulhatsz meg elkészíteni:

Beautiful Rose Flower Watermelon – Advanced Lesson 9 By Mutita Art Of Fruit Vegetable Carving

My unique tutorial video step by step. Quick simple and easy to learn. New video Saturday night. Pls subscribe to stay in touch. Thnks so much for your support. All the best 🙂 There are 3 levels of carvings: Beginners Level – you will learn how to apply quick and simple designs to the different fruits and vegetables.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló