Gasztró

Szeretnél rémálmokat? Edd a Burger King idei Halloween-szendvicsét!

  • Szerző:nuus
  • 2018.10.19 | 11:12

A nem éppen diétás burger erős gyomrúaknak ajánlott.

A Burger King 2018-as Halloween burgere egy rémálomszerű jelenség: nemcsak a riasztóan sok fehérje, de a zöld színben pompázó zsemle is megülheti a kényesebbek gyomrát. A héten közzétette a gyorsétteremlánc a termékhez kapcsolódó reklámfilmet is, mely azt hirdeti, hogy

klinikai vizsgálatok igazolják rémálom-kiváltó hatását.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Tony Lugosi (@tonylugosi) on

A videóban a tesztalanyok elmajszolják a spéci szendvicset, majd aludni térnek.

Az egészet gyűrd le, kisember!

nógatja egy doki egyiküket. Ami kihívás, ugyanis a zöld színű zsömlébe marhahús pogácsa, ropogós csirkehús, szalonna, amerikai sajt és majonéz is került. Nem csoda, ha a proteinbomba bekebelezése után 3,5-ször gyakrabban tapasztalnak a fogyasztók rémálmokat. A Flordai Alvás- és Idegdiagnosztikai Laborral együttműködő cég a Paramount Trialst is berántotta a projektbe, így a filmen látható fehér köpenyes figurák tényleg orvosok.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Barbara Lo Ma Chikynicky (@blmartos) on

Tíz éjszakán át monitorozták a száz résztvevő életjeleit: a szív- és agyműködésből, illetve a légzésből vonták le a következtetéseket, mikor élhetnek át a páciensek bizarr álomképeket. Az egyik alany egy csónakról álmodott, melyet űrlények támadtak meg, más pedig kígyóalakba történő átváltozást tudott felidézni.

Ami inkább álmatlan éjszakákat okozhat, az az, hogy a Burger King nemrég elhasalt azon a teszten, mely a marhahúsban található antibiotikumok előírt mennyiségét méri. Október 17-én ugyanis F-besorolást érdemelt csak ki a gyorsétteremlánc, ami nem éppen kedvező. Akinek továbbra is van étvágya, az október 22-től megkóstolhatja a különlegességet, potom 6,39 dollárért – tájékoztat a Fortune.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló