Gasztró

Egész életedben ellátnak alkohollal egy durvább nyaralás áráért, ezt kínálja egy kínai vállalat

  • Szerző:nuus
  • 2017.11.10 | 15:43

Ha szeretsz iszogatni, most nagyon szívesen élnél Kínában. Mindössze 11.111 jüanért (447 ezer forint) lehet megvásárolni a csomagot, amiben havonta tizenkét 100 ml-es rizspálinkát küld a kínai vállalat, egészen a megrendelő haláláig. Elég figyelmes a cég részéről, ha az eredeti megrendelő 5 éven belül meghal, az egyik családtagja megörökölheti a folyamatos alkohol ellátást, ami normál esetben 99.999 jüanba kerül (4 millió forint).

Magáról az italról azt kell tudni, hogy általában 52 százalékos alkoholt tartalmaz, és rizsből készítik, tehát ez gyakorlatilag rizspálinka, de ennek van hivatalos neve is: Pajcsiu. A cég csak 40 százalékos italokat készít, ami az európai sztenderd egyébként, de ezzel még bőven tömény italnak minősül.

Néhány ott élő azért kételkedik a promócióval kapcsolatban:

Na ja, gondolom csődbe mentek.

Elég jó marketing, gondolom az ízéről ez már nem mondható el.

Max négy évig húznám ennyi alkohol mellett.

Egy ügyvéd figyelmeztette is a vásárlókat, hogy a megrendelésüknek vége lehet, ha a cég csődbe megy. Viszont Jiang Xiao Bai, a vállalat elnöke azt mondta, hogy már 19 vásárlója volt, és senkitől sem érkezett panasz. Sőt, azon az oldalon, ahol meghirdették az akciót, érkeztek kommentek olyanoktól is, akik már korábban megrendelték, és megkapták a csomagot, az igazán ünnepélyes kinézetű szerződéssel együtt.

Képek: TMALL/江小白


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló