Helyek

Nézd meg ezt a 360 fokos videót és képzeld azt, hogy Hawaiin vagy

  • Szerző:nuus
  • 2017.04.04 | 19:49

Egy vakációt megszervezni drága és macerás, stresszel is jár. Az ember szinte élvezni sem tudja azt a pár szabadnapot, ami megadatott neki. Még jó, hogy vannak ilyen videók, ahol egy egész szigetet is körbe tudunk járni anélkül, hogy meg kéne mozdulnunk.

Oké, csak viccelünk, nyilván meg sem közelíti a valóság szépségét egy ilyen videó, nálunk annyit ért el, hogy azonnal pakolnánk a cókmókunkat, hogy repülőre pattanva elhatárolódjunk egy kicsit a valóságtól. Nézzétek ezt a trópusi paradicsomot,

ki mondana nemet erre?

A hangulatfokozó zene és a realisztikus hangeffektek csak tovább nehezítik azt, hogy nem indulhatunk útnak már ma. Nézzétek meg a videót, a bal sarokban lévő nyilacskákkal lehet körbe-körbe forogni.

?Take A Tropical Break And Explore The Hawaiian Islands in Virtual Reality! (360 Video)

Every day in the Hawaiian Islands is magic. This unique place is filled with stunning natural beauty, exciting adventure and people who embody the aloha spirit. For a more immersive experience download and watch on the DiscoveryVR app – now available on Google Daydream! Visit discoveryvr.com to get started.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Tech
Már fizetni kell a Google Chromért is
  • szerző:nuus
  • 2024. 04. 23.