Lélek

Mire gondol a legtöbb nő szex előtt? Meg fogsz lepődni!

  • Szerző:nuus
  • 2022.03.25 | 15:48
  • trendindex: 18

A nők útja a szexig egy sor egészen más irányú kérdéssel kezdődik, legalábbis fejben - vélekedik Amanda Pasciucco szexuálterapeuta, aki a leggyakrabban előforduló háttérgondolatokat gyűjtötte össze okulásunkra.

Vajon elég tiszta a kecó?

Hát igen, ha a „nálad vagy nálam” kérdés az ő otthona mellett dőlt el, valószínűleg nem keveset fog szorongani szegény csaj, hogy vajon szerény hajléka megfelelő szentély-e kettőtök egybefonódására, vagy az első benyomásod az lesz, hogy bizony disznóólban él ez a lány. Éppen ezért feltehetően egész nap takarít a szexi randi előtt, vagy éppen ha csak pár perce van rá, legalább a retkes fülpucoló pálcákat a fiók mélyére taszítja az utolsó pillanatban…

Milyen alsóneműt vegyek fel?

Az egy dolog, hogy mi számít épp divatosnak, de vajon mi az, ami a srácnak bejön, és ráadásul előnyös viseletnek is számít? A lányok ilyenkor nem keveset tudnak aggodalmaskodni azon, hogy mi legyen rajtuk, ami ráadásul nem tűnik úgy, mintha órákon át ezen gondolkoztak a kérdésen… A válasz általában az egyszerű fekete alsónemű szokott lenni, azzal nem nagyon lehet szerencsére árnyékra vetődni.

kép: We-Vibe Toys, Unsplash

Itt az ideje az alapos mosakodásnak…

A fürdő nyilván egyértelmű, higiéniai okok miatt, meg persze azért, hogy kellőképp ellazuljon az ember. Ha a csaj a szürke hétköznapokon el is hanyagolja a kenceficézést mosakodás után, a szexi randi előtt garantáltan gondoskodni fog arról, hogy a bőre olyan puha legyen, mint az újszülött baba popsija. Ó, csak időben száradjon fel a krém, és ne kenjen össze semmilyen ruhafelületet a dezodor…

Oké, végre csók, de…

…de azért itt még nincs vége a dolognak, remélem, tudja ezt ő is – gondolja ilyenkor a nő. Senki sem szereti, ha a csók csupán egy gyors, kötelező, szórakozott játék, amely csupán az aktus kötelező eleme, illemből és megszokásból. A csók legyen szenvedélyes, ha már, és persze ne csak két percig tartson, hogy utána jöhessen minél előbb „a lényeg”.

Hú, már most feláll neki…!

Hát igen, ez az, amit persze észrevesz az ember, és a legtöbbször izgalmat kelt az érzet, hiszen annak a jele, hogy megkívánták  (vagy annak, ahogyan a vicc tartja, hogy banán van a partner zsebében). „Remélhetőleg azért ki fog tartani még egy darabig” – teszi hozzá ilyenkor a legtöbb esetben a nő.

Ne már, hogy ennyire nehéz elbánni egy melltartóval…

A legtöbb pasi meglehetősen sokáig tud szöszmötölni a cicifixszel, ami a nők számára érthetetlen, hiszen mi másodpercek alatt vesszük fel és le ezt az aprócska, szexi ruhadarabot. „Meddig tart még ez? Talán a legjobb, ha inkább segítek neki egy kicsiiiiit… oké, végre sikerült.”

Azért érdekes, hogy ennyire odavan a mellekért minden srác….

A legtöbb nő egy kicsit mindig meglepődik, hogy a cicik még nem mentek ki a divatból. Ez valami olyasmi lehet, ami a férfiak legmélyebb ösztönei között bújik meg, de tényleg hihetetlen, hogy mennyire odavannak a cickókért… „Hé, oké, csak ne úgy csavargasd a gombokat, mintha a Petőfi Rádiót keresnéd…”

Azért még ne hagyd abba…

Vannak, akik nem mesterei a hosszú előjátékoknak, vagy éppen csak nem bírják a feszültséget, és majd’ eldurrannak már az elején. De a kurta előjáték minden lány rémálma: légy szíves tartsd ki, amíg lehet, léteznek erre nagyszerű stratégiák

Nem, nem ott… mindegy, nem baj…

Mi tagadás, néma gyereknek anyja sem érti a szavát, így aztán – különösen új partner esetén – muszáj megmutatni, hogy lesz jó… De nincs ezzel gond, hiszen a srácok örülnek a finom útmutatásoknak, ugye?

Vigyázz, kész, de hol az óvszer?

Szex előtt persze alap, hogy az ember nem akar megfeledkezni a gumiról, utána pedig ösztönös aggodalom, hogy lecsúszott, eltűnt, bent maradt, kilyukadt, ezért aztán a „hol a gumi?” a gyakran ismételt kérdések kategóriájába sorolható. De még jó hogy, fő a biztonság!

Vajon elment már?

“Hmm, majd szól, ha sikerült, én már mind kétszer is nagyon jól voltam… ” – gondolja sok nő, jó esetben.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló