Lélek

20 dolog, amit csak az ismer, akinek van tesója

  • Szerző:nuus
  • 2017.11.08 | 09:12

A testvérek közötti kapcsolat szent... de persze legalább ilyen bonyolult is. Íme, 20 dolog, amit csak az ismer, akinek tesó mellett nőtt fel.

1. Amikor ő került bajba valami miatt, ami a te sarad volt.
2. Amikor túl messzire mentél egy vitában, és utána rettenetesen szégyellted magad.
3. Amikor az egyikőtök miatt megsérült a másik, és aztán ártatlannak tetette magát az illető. De ti ketten végig tudtátok az igazságot.
4. Amikor egy ilyen testvéri veszekedésnél a szüleid mellé álltak, nem pedig melléd. És úgy érezted, az egész világ ellened fordult, mindenkiben csalódtál.
5. Amikor a szüleid vagy a rokonaid véletlenül az ő nevén szólítottak téged, és ez baromira rosszul esett.

via GIPHY

6. Amikor hozzá hasonlítottak a tanárok és a rokonok, esetleg a „bezzeg” szócskát is hozzátették, hogy még jobban fájjon. Kéne valami szabály arról, hogy tilos testvéreket egymáshoz hasonlítani.
7. Amikor pillanatok alatt rájöttél, ki nyúlkált a cuccaidhoz. Te szőke vagy, ő fekete: vajon hogyan kerültek sötét tincsek a fésűdbe…?
8. …persze azt is könnyű kinyomozni, ki fürdött legutóbb, hiszen hajszálai elárulják, mi a helyzet.
9. Amikor a fontos küldetéseket együtt teljesítitek: például együtt mentek boltba 100 százalékos csokiért, hogy aztán együtt – testvériesen osztozkodva – fogyasszátok is el azt.
10. A titkok, amelyeket máig csak ti ketten ismertek. És ez most már így is fog maradni.
11. Amikor egymás mellett voltatok a nehéz időkben – például akkor, amikor az első szerelmed nem hívott fel, pedig megígérte, hogy keresni fog.
12. Amikor vérre menő harcok mentek azért, hogy ki ül a kocsiban előre. Aztán persze volt, hogy mindketten oda ültetek…. pár méteren át teljesen rendben van az is, nem?

via GIPHY

13. És azok a jó kis székfoglalós játékok? Amikor alig keltél fel, és a tesó már is elfoglalta a helyedet…
14. …a bosszú természetesen a tévé eldugott távirányítójával adta magát…
15. Aztán persze az is előfordult, hogy a bosszú eldurvult: a levágott sörtéjű fogkefe megvan? Még mindig jobb, mint amikor Nutellát ken rá vastagon.
16. És persze az állandó elővigyázatosság: a legjobb, ha elzárod a dolgaidat. A fene se akar 200 képet nézegetni a telóján a tesójáról…
17. Az milyen, amikor felfedezed, hogy az eltűnt ruháid nála vannak? Esetleg kiszűröd, hogy pofátlan módon még hordja is őket?

via GIPHY

18. Amikor a suliban valaki félrehívott, és bizalmasan elmondta neked, hogy a tesód nagyon tetszik neki. Mivannnn???
19. Ettől függetlenül persze ha bárki bármi rosszat is mondott róla, te voltál az első, aki megvédte…
20. És persze ott vannak azok a hatalmas balhék, amikor az egyik percben legszívesebben megöltétek volna egymást, de a következőben már a legnagyobb szeretet, béke és összetartás volt köztetek?

via GIPHY


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló