Film

Hoppá, a Fekete Párduc vitte el a 25. SAG Awards fődíját

  • Szerző:nuus
  • 2019.01.28 | 13:48

Színészek szerint lett Ryan Coogler mozija a legjobb, és a szereplőgárda is diadalmaskodott.

Az elmúlt évtizedben meg lehetett figyelni azt, hogy amelyik mozifilm elviszi a SAG gálán a fődíjat, az 50 százalékban az Oscart is megcsípi. A 25th Screen Actors Guild Awardson január 27-én bizony Ryan Coogler látványos szuperhős-filmje bizonyult méltónak a magas elismerésre.

Nem volna meglepő eztán, ha a Fekete Párduc az Oscar-gálát is alapjaiban rengetné meg. Chadwick Boseman, aki a címszerepet játszotta, vette át a trófeát, az alábbi szavak kíséretében:

Nos, továbbra is… fiatal, tehetséges és fekete leszek!

A szereplőgárda hasonlóan jól teljesített a Filmművészeti és Filmtudományi Akadémia zsűrije előtt, mely nagy részben színészekből áll. Wakanda népe maga mögé utasította a Csuklyások, a Bohemian Rhapsody, a Crazy Rich Asians és még a Csillag születik sztárjait is.

Rami Malek, Mahershala Ali és Emily Blunt sem távozott üres kézzel, az életműdíjat pedig Tom Hanks adta át Alan Alda számára.

 

View this post on Instagram

 

#SAGawards

A post shared by SAG-AFTRA (@sagaftra) on

A tévés nagyságok közt a This Is Us stábja örülhetett, illetve Sandra Oh, Darren Chriss, Jason Bateman és Patricia Arquette. A ceremóniának még műsorvezetője is akadt, méghozzá Megan Mullally személyében.

 

View this post on Instagram

 

So nice and both are beautiful in white SAG-AFTRA President @gabriellecarteris and the one and only @ladygaga #SAGAwards

A post shared by SAG-AFTRA (@sagaftra) on

A los angelesi díjátadón Glenn Close is diadalmaskodott a maga mezőnyében – Lady Gagát újfent kiütötte, akárcsak a Golden Globe-on. A veterán művésznő számos Oscar-jelölésen van túl már, végre beérhetne neki egy arany szobrocska is, teszi hozzá az NBC News.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Külföld
Meghalt Derrick felügyelő társa
  • szerző:nuus
  • 2024. 03. 25.