Film

Itt a Mamma Mia 2 újabb trailere, már Cher hangjával

  • Szerző:nuus
  • 2018.01.30 | 10:13

Donna anyja dalra is fakad, na vajon ki lesz Fernando?

Az Universal rákapcsolt, és egy új tv-szpotot máris kaptunk a Mamma Mia 2-höz, melyben Cher fakad dalra. A Here We Go Again című folytatás játszani fog az idővel: nemcsak a jelenben zajlik majd, de gyakran ugrunk vissza a távoli múltba is – azaz, előzményfilmként is funkcionál.

Kezdésként annyit máris tudunk, hogy Sophie (Amanda Seyfried) első babáját várja, és anyja, Donna (Lily James) fiatal éveibe is bepillantást fogunk nyerni. És mindig szól a zene, a svéd popcsapat jóvoltából. Ezt az új előzetest a vasárnapi Grammy közvetítésre időzítették: ami ügyes húzás volt, mivel nemcsak az ABBA-dalok, de a szőke frizurával mutatkozó díva személye is jelent valamit a zenerajongók számára.

A veterán énekesnő Sophie nagymamáját fogja alakítani. Az első Mamma Mia! mozi 600 millió dolláros bevételt hozott világszerte, így nincs kétségünk, hogy a folytatás is telitalálat lesz. Most is széles közönség vevő a romantikára, vidámságra és elévülhetetlen slágerekre, főleg ha azokat ismert arcok éneklik. Pláne, ha olyan jól, mint ahogy Pierce Brosnan ugrotta meg az S.O.S. című nótát.

A július 20-án érkező filmben visszatér többek közt Streep, Brosnan, Colin Firth és Stellan Skarsgard is, viszont Cher mellett Andy Garciával is bővül a musical, teszi hozzá a Collider.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Otthon
Így ne nyírd ki a szobanövényeid!
  • szerző:nuus
  • 2024. 04. 04.