Film

Meryl Streepnek vége, a kismamás Mamma Mia 2 kinyírná Donnát?

  • Szerző:nuus
  • 2017.12.22 | 12:46

A Twitter népe máris talpig gyászban, szerintük valami nagy dráma fog történni.

Közel tíz év után folytatást kap a Mamma Mia! A 2008-as zenés-romantikus vígjáték a mai napig is sikeres, és ami jó, azt nem érdemes ABBA hagyni.

Az Universal Pictures már egy trailert is közzé tett, Mamma Mia! Megint itt vagyunk – címmel csütörtökön, összerántva az eredeti szereplőgárdát, plusz pár új arccal is megspékelték a stábot.

A bogarat azonban beletették az ember fülébe, a Newsweek szerint:

Megint itt vagyunk, de lesz egy hatalmas különbség.

Amanda Seyfried továbbra is Sophie Sheridanként fog virítani, aki most éppen babát vár.

Az ominózus jelenetben anyja legjobb barátnőivel, Tanyával (Christine Baranski) és Rosie-val (Julie Walters) látjuk Görögországban, ahol az utóbbi matróna közli a kismamával:

Anyád volt a legbátrabb nő, akit csak ismertem. Elmondom hogyan tette, teljesen egyedül vitte véghez az egészet.

Ez meg mi a fenét jelenthet? A nagy Donna Sheridan … már nem él? Az előzetes a továbbiakban tartalmaz egy csomó visszaemlékezést, melyek során a Hamupipőkéből, illetve a Büszkeség és Balítéletből ismerős Lily Jamest láthatjuk, aki a fiatal Donnát alakítja. De az ifjú Harry és Sam is előkerül, akárcsak Rosie, zsengébb kiadásban.

Aztán mutatkozik Meryl Streep is, mint Donna, és a sajtóközlemény is megerősíti, hogy a színésznő szerepelni fog a folytatásban. De a beharangozó mégis azt a baljós érzést kelti, mintha már csak poszthumusz idéznék fel a karakterét.

A Twitter népe máris hangosan jajveszékel:

Milyen ötlet már visszahozni úgy a Mamma Miát, hogy pont Donnát nyírják ki?

Egy másik veterán híresség viszont előkerült: a 71 éves Cher tűnik fel Sophie nagyanyjaként, a trailer zárásában. Ami azért vicces, mert az énekesnő alig három évvel idősebb a lányát alakító Streepnél. Egyébként régi barátnők: szerepeltek már együtt ’83-ban a Silkwood című, kevésbé bolondos filmben is.

A többség szomorú, vagy felháborodott. Van, aki szerint nagy hiba volt tíz évet várni arra a folytatásra, amiben Donnát kiiktatják.

Abba senki sem gondol bele, hogy mi van, ha Donna él és virul, csak valami újabb kalandba vágott éppen bele? Jövő nyáron fog fellebbenni a fátyol, hiszen 2018 július 20-áig várnunk kell a folytatásra. OI Parker írja a történetet, az executive producer pedig Phyllida Lloyd lesz, aki az első részt rendezte.

via GIPHY


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Otthon
Így ne nyírd ki a szobanövényeid!
  • szerző:nuus
  • 2024. 04. 04.
Külföld
Meghalt Derrick felügyelő társa
  • szerző:nuus
  • 2024. 03. 25.