Film

Ilyen lenne Jokerként Joaquin Phoenix

  • Szerző:nuus
  • 2018.02.09 | 10:51

A lila öltönyös csirkefogó előzményfilmjénél Phoenix és DiCaprio is esélyes.

A Boss Logic nevű grafikus megálmodta, milyen is volna Joaquin Phoenix, ha Joker bőrébe bújna. Ugyanis szó volt mostanában arról, hogy a háromszor Oscar-díjra jelölt színész kapná meg Gotham City ikonikus gonoszának szerepét.

Finally got back into my account! Hello again #joaquinphoenix

A post shared by Joaquin Phoenix (@_joaquinphoenix_) on

A ComicBook.com művésze zöld és lila színekbe bújtatta a 43 éves amerikai színészt, bőrét pedig hullasápadtra mázolta. Todd Philips rendező legszívesebben Phoenix-szel dolgozna, árulta el még tavaly. Állítólag kiszemeltje rá is bólintott már a szerepre, viszont mindez idáig nem ült még le tárgyalni a Warner céggel, akik viszont szeptemberben az Oscar-díjas Leonardo DiCapriót nézték ki erre a posztra.

A tervezett film független volna a Ben AffleckJared Leto párossal készült mozitól, és a történetét Phillips együtt írná Scott Silverrel. A ’80-s évek krimihangulatát hozó, sötét tónusú alkotás mentén még Martin Scorsese neve is felmerült, mint leendő producer. Az egyelőre cím nélküli, Joker projektet a Taxisofőr és a Dühöngő Bika inspirálta, és arról fog szólni, milyen gyötrelmek tették Jokert azzá a bűnöző bohóccá, akivé vált.

via GIPHY

Jared Leto, aki a 2016-os Öngyilkos osztagban játszott szintén Jokert, szomorúan vette tudomásul, hogy a Warner valaki másnak adná most ezt a szerepet. A stúdió egy önálló univerzumot húzna fel augusztusban Jokernek, akárcsak tették ezt a Wonder Woman vagy a Justice League esetében.

A Comicbook elárulja, hogy Phoenixet korábban már megkereste a cég, igaz, akkor még a Batman vs Superman: Dawn of Justice-ban lehetett volna Lex Author. Nem vállalta, és helyette Jesse Eisenberg ugrott be. Emellett a Marvel a Doctor Strange címszerepével is megkínálta, de az sem felelt meg neki. Kérdés, hogy ezek után a Joker kihívás lehet-e számára.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Külföld
Meghalt Derrick felügyelő társa
  • szerző:nuus
  • 2024. 03. 25.
Érdekes
Tudtad? A gin tonic gyógyszer is
  • szerző:nuus
  • 2024. 02. 29.