Film

Jake Gyllenhaal lehetne az új Batman, aki Ben Afflecket váltja

  • Szerző:nuus
  • 2017.11.17 | 10:39

Egy bennfentes vlogger szerint Gyllenhaalt szeretné a leköszönő Sötét Lovag helyére a rendező.

A héten debültált a Justice League, melynek promóciós turnéján a jelenlegi Batman arra tett célzásokat, hogy le kívánja tenni a Sötét Lovag jelmezét. A következő Batman-filmre szerződött rendezőt, Matt Reevest így Ben Affleck kész helyzet elé állította, aki vélhetően Jake Gyllenhaalt nézte ki az ikonikus szerepre.

Affleck az utóbbi időben nem volt túl lelkes Bruce Wayne-ként, így Reeves már fontolgathatta is az esetleges pótlást – erre világított rá John Campea filmkritikus-rendező, Youtube-os műsorában:

Nem szívesen árulok el semmi konkrétumot, de tegnap beszéltem egy hollywoodi producerrel, aki megmondta, kit látna szívesen Batmanként Reeves.

Campea azért ilyen óvatos, mert egyelőre még pletyka szinten tart a dolog, amíg Gyllenhaal maga meg nem erősíti az infót, miszerint szeretne Gotham city védelmezője lenni. Egyszer már majdnem megkapta a szerepet, amikor még a Sötét Lovag trilógiához kereste Christopher Nolan a megfelelő embert.

Akkor Christian Bale-re esett a választás, ami azért volt bölcs döntés, mert Batman szerelme pont Jake testvére, Maggie Gyllenhaal lett. Hátha most A-ligás szuperhős lehet, ugyanis Jake Gyllenhaal a Pókemberről is pont lecsúszott – említi meg a Movie Web. Tobey Maguire egy sérülés miatt majdnem kiesett a folytatásból, de végülis felépült, és helyettesítés nélkül megoldották a szerepét.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló