Film

A paradicsomba indultak, a pokolba jutottak – itt az Alien: Covenant új trailere

  • Szerző:nuus
  • 2017.03.01 | 10:02

Május 19-én jön a Prometheus folytatása, egy majdnem két és fél perces előzetes segít kivárni. Úgy tűnik, sok mindenben igyekszik majd visszatérni az eredetihez, hogy ugyanolyan rémisztő legyen, mi mindenesetre már nagyon várjuk.

Voltak olyan vélemények, hogy Ridley Scott túltolta az Alien szériát, és így már el is veszett az igazi varázsa a sci-fi horrornak. A Prometheus valóban nem olyan lett, mint vártuk, de szerencsére hamarosan itt a folytatás, lehet szépíteni. Egy majdnem ötperces jelenetet már kiadtak, és abból is úgy tűnt, a film tisztelgés lesz az eredeti Alien (nálunk: A nyolcadik utas a halál) és az Alians (A bolygó neve: halál) előtt. Az új trailer is erre utal, leszámítva, hogy ennyire premier plánban rég láttuk a xenomorfot.

Alien: Covenant Trailer #2 (2017) | Movieclips Trailers

Alien: Covenant Trailer #2 (2017): Check out the new Alien: Covenant trailer starring Michael Fassbender, Katherine Waterston, and James Franco! Be the first to check out trailers and movie teasers/clips dropping soon @MovieclipsTrailers.

A lényeg, csak nagyon röviden: kolonizációs csapat indul egy idegen bolygóra, ami elsőre tényleg úgy néz ki, mint a Paradicsom, még szuperbúza is nő, de aztán megtalálják a Prometheusból ismerős űrhajót, benne a baljóslatú tojásokkal. Nyilván nem kellene piszkálni, de az emberek már csak olyanok, nem látták az előző részeket, így megtörténik a baj.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló