Film

Nagyon menő új trailert kapott az alternatív Superman történet

  • Szerző:nuus
  • 2019.03.07 | 12:14

Mi lenne, ha a földöntúli erővel felvértezett kryptoni szuperhős nem olyan jó fiú lenne, mint amilyennek megismertük a DC képregényében?

A Galaxis őrzőitől kirúgott James Gunn rendező ezúttal producerként vesz részt a filmben, egészen konkrétan a tesója és az unokatestvére által írt történetet csinálják meg közösen. A Brightburn egy alternatív Superman történet, a kryptoni származás mellett ugyanis van még egy alapvető kérdés a karakterrel kapcsolatban: vajon mennyire határozza meg a személyiségét az, hogy hol ér földet a csecsemőt szállító űrhajó?

Korábban már eljátszottak ezzel a gondolattal, a Superman: Red Sonban Kal-El a Szovjetunióban ér földet és ott is nő fel.

Most látszólag nem akkora a különbség, a földönkívüli kisded Smallvile helyett egy másik amerikai kisvárosban csapódik be, innen a film címe, Brightburn. Másik házaspár találja meg, a neve sem Clark Kent lesz az alternatív kis Supermannek, és a személyisége is teljesen máshogy alakul, nem éppen a jó irányba. A trailer alapján kifejezetten jónak tűnik a film:


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Színház
Kirúgják Udvaros Dorottyát?
  • szerző:nuus
  • 2024. 04. 09.