Film

Külön trailert kapott az Alien: Covenant androidja

  • Szerző:nuus
  • 2017.03.11 | 15:05

Walter a neve, és ugyanúgy Fassbender játssza majd a robotot, mint a Prometheus-ban.

Ahogy Ridley Scott előző Alienhez köthető filmje, a Prometheus esetében, úgy most az Alien: Covenantnál is külön bemutató videót szenteltek a csapattal tartó androidnak. Már csak azért is, mert megint Michael Fassbender alakítja majd a Weyland-Yutani-társaság fedélzeti robotját, csak most nem David, hanem Walter lesz a neve:

Alien: Covenant | Meet Walter | 20th Century FOX

Now On Digital HD https://bitly.com/alien-covenant-digital-hd Now On Blu-ray & DVD https://bitly.com/alien-covenant-amazon Introducing Walter, the latest synthetic by Weyland-Yutani. Created to serve. Intelligence powered by AMD, Ryzen and Radeon. Discover yours at: http://www.meetwalter.com Walter is the world’s most advanced synthetic companion, designed to help you achieve a better human experience.

A látványos videó mondjuk túl sok mindent nem árul el a karakterről, pedig az androidok eddig minden alien-filmben fontos szerepet játszottak, valószínűleg ez most sem lesz másképp, ha Walter dolga csak kávéfőzés lenne a fedélzeten, akkor valószínűleg egy Fassbendernél kisebb kaliberű színész is elég lett volna a szerepre. A Prometheus eseményeit ráadásul a másik Android, David túlélte (legalábbis a feje), úgyhogy ezt is tisztába kellett tenni, hogy nem ő szerepel majd az új filmben, hanem egy másik robot, aki ugyanúgy néz ki.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló