Film

Felismernéd Renée Zellwegert, ezzel a rövid barna hajjal?

  • Szerző:nuus
  • 2018.03.20 | 10:46

A Judy című életrajzi film igazi kihívás, még a Roxie Hartot alakító színésznő számára is.

A texasi-norvég-svájci szőke ciklon, Renée Zellweger teljesen átalakul egy film kedvéért: Judy Garlandot, legendás kolléganőjét fogja megszemélyesíteni, a Judy című moziban. A forgatókönyv szerint a késő ’60-as években járunk, Londonban, ahol a minnesotai művésznő egy teltházas koncertet készül adni egy éjszakai klubban, nem sokkal elhunyta előtt. Garland  – Liza Minelli édesanyja – 47 évesen, kábítószer túladagolás miatt vesztette életét ’69-ben, a brit fővárosban.

 

Zellweger ebben az énekes szerepben idézi fel az Óz Dorothyjának legnagyobb dalait, köztük a Somewhere Over The Rainbowt is.

De a kulisszák mögötti történésekbe is bele fogunk látni: a harcokba a menedzsmenttel, és a családi drámák, illetve a rajongókkal való konfliktusok sem maradnak ki.

A rendezést a színházak világában otthonosan mozgó Rupert Goold vállalta, míg a főbb szerepekben Jessie Buckley, Finn Wittrock és a Harry Potterből ismerős Michael Gambon lesz látható.

Renée már megmutatta, hogy az énekes-táncos műfaj jól áll neki: a 2002-es Chicagoban Roxie Hartként domborított. Az életrajzi film bemutatójának időpontja még a USA Today szerint sem tudható.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá 1 hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Sztárok
Shakira megrázó bejelentést tett
  • szerző:nuus
  • 2024. 04. 30.