Film

A Terminátor mégsem jön vissza

  • Szerző:nuus
  • 2017.03.22 | 10:46

Pedig James Cameron és Tim Miller aktivizálta volna újra a jövőből visszajáró gyilkológépet.

Januárban már írtunk a rendkívül ígéretes T6-tervekről, melyeket úgy néz ki, jó időre elkaszált a stúdió. A franchise jogait birtokló Paramount nem a Hasta la vista, baby verzió mellett döntött, azaz 2019-ben sem folytatódhatnak a cyborg kaladjai. Egy közeli forrás szerint

Arnold és a Terminátor ideje lejárt. A stúdió egyáltalán nem töri magát, hogy folytatódjon a saga. Semmilyen előkészítő produkció vagy terv sem lépett még életbe.

Az „élő szövet a fémvázon” legutóbb gyengén teljesített sajnos a mozivásznon: a 2015-ös Terminátor 5: Genisys nemzetközileg annyira nem ment rosszul, mint az Államokban. Kínában például tarolt, de mindössze 400 millió dollárt hozott világszerte.

Ennyi eredmény még nem elég, hogy megmentse a szériát: a 2017-es tervek közül pedig egyszerűen kihúzták a listáról az illetékesek.

A Genisys úgy tűnt, hogy új életet lehel a T-filmekbe, de a kritikusokat nem tudta igazán meggyőzni, így a gyártó cég főnöksége is ejtette a folytatás ötletét; még a várható profit sem izgatta őket.

Az osztrák származású Schwarzenegger először az 1984-es klasszikusban játszotta a címszereplőt (T-800), akinek az volt a feladata, hogy kiiktasson egy várandós nőt, aki a leendő ellenállás vezetőjét szülné meg. Ettől a sci-fitől lett Arnie világsztár, és még két részben is láthattuk (az 1991-es Ítéletnap, illetve A gépek lázadása, 2001-ből). A 2009-es Megváltásban már csak épp hogy beugrott, a Genisysben viszont ismét előtérbe került.

Januárban felröppent, hogy az eredeti Terminátor író-rendezője, James Cameron fogja írni a 2019-re tervezett folytatást, melyet a Deadpoolos Tim Miller dirigálna.

Nemcsak hogy a cyborg-mozival nem tér vissza Arnie, de búcsút mondhatott az NBC csatorna The Celebrity Apprentice című műsorának is. A tehetségkutató műsorvezetőjeként gyengülő nézettséget produkált, ami vélhetően annak köszönhető, hogy az adás egyik producere az egyre népszerűtlenebb Donald Trump volt. Az időközben elnökké előlépett iparmágnás azt állítja, hogy a pocsék nézettség miatt tette ki az idén a 70. életévét betöltő színész szűrét – fejti ki a Guardian.

 


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Külföld
Meghalt Derrick felügyelő társa
  • szerző:nuus
  • 2024. 03. 25.
Otthon
Így ne nyírd ki a szobanövényeid!
  • szerző:nuus
  • 2024. 04. 04.