Film

Megvan ki lesz a főgonosz Tom Hardy Venom-filmjében?

  • Szerző:nuus
  • 2018.04.04 | 13:17

A Pókember-képregények talán legveszélyesebb figurája, Carnage is feltűnik majd állítólag, akit a hírek szerint Woody Harrelson alakít majd.

Woody Harrelson playing Carnage in Venom movie!?!? ???? #venom #marvel #carnage #spiderman #comics

@ hec_smash által megosztott bejegyzés,

A hírt az általában elég jól értesült Bleeding Cool oldal dobta be, és nem úgy tűnik, hogy áprilisi tréfának szánták. Hivatalos források még nem erősítették meg a hírt, ahogy arra is még csak találgatások vannak, hogy Carnage-nek pontosan mennyi szerepe lesz a filmben: főellenség is lehet, de az sem kizárt, hogy csak a végén tűnik fel, hogy egy későbbi filmet alapozzanak meg vele.

Ha Venom az anti-Pókember, akkor Carnage (magyar fordításban Mészárszék és Vérontó néven is szokott szerepelni) az anti-anti-Pókember, akinek ugyanaz a földönkívüli szimbionta kölcsönzi a szupererőt, mint Venomnak, csak más a gazdatest, történetesen a sorozatgyilkos Cletus Kasady: együtt ülnek börtönben Venom emberi megfelelőjével, Eddie Brockkal, itt szerzi meg tőle a szimbiontát, az eredmény pedig egy még őrültebb szörny lesz, aki nem csak Pókembernek, hanem Méregnek/Venomnak is az ellenfele.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló