Film

A Ragadozómadarak minden eddiginél korábban kapott streamelést

  • Szerző:Erzsi
  • 2020.04.10 | 13:18

A Birds of Prey az első fecske, teljesen át fog rendeződni a piac.

Március elején rázkódott meg a világ a koronavírus terjedése miatt, melyet a mozipénztárak éreztek meg az elsők közt. A Ragadozómadarak lesz az első film, ami a premiert követően a „kötelező” 90 napot sem várja ki, hogy megjelenhessen az otthonainkban.


Alig hat hetet játszhatták Harley Quinn történetét a vetítőtermek: már március 24-én felkerült a Video on Demand szolgáltatásba ez a DC-film. Normál esetben, ha ettől a dátumtól számítva eltelik még négy hét, akkor digitálisan megvásárolható lesz egy alkotás.


Ám a Birds of Prey az első fecske, mely rúg a konvenciókra. Máris elérhető a film: 5,99 dollárért hozzájuthatunk, alig két héttel a VOD-megjelenés után!

A Warner Bros. Home Entertainment átlépett az eddig bevett VOD-kereteken. Nemsokára a nagy stúdiók többi munkái is hetekkel korábban elérhetőek lesznek, mint a Blu-ray vagy a DVD-s megjelenések. A Ragadozómadarak esetében a május 12-ére tervezett, fizikai formátumú kiadványokat egy hónappal előzi be a digitális változat.

Az iTunes-on máris első helyezést ért el a DC ezen képregény-adaptációja; ám a stúdiók a tűzzel játszanak, tudván, hogy a közönség nem ugrik rá a 19,99 dolláros VOD-megjelenésekre. Ha viszont az időkorlát rövidül, akkor a spórolós nézők inkább megvárnák, míg olcsóbb lesz a termék. Ám most nagyon megugrottak a digitális költések, ami a mozipénztárak bevételeinek hatalmas kiesését némileg enyhíti, teszi hozzá az Uproxx.

 

View this post on Instagram

 

Let the mayhem begin 🔥 #BirdsofPrey is NOW available on Digital. Link in bio.

A post shared by Birds of Prey (@birdsofprey) on

Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Tech
Mostantól aludni küld a YouTube
  • szerző:szaboakos
  • 2020. 05. 22.
Forma-1
Alonso kész a visszatérésre
  • szerző:szaboakos
  • 2020. 05. 19.