Film

Mindenki hátradőlhet, időben kész lesz A galaxis őrzői 3 és az Öngyilkos osztag 2 is!

  • Szerző:nuus
  • 2020.04.13 | 12:18

Van, aki Hollywoodban is dolgozik karantén idején.

A világ nagy részén megállt az élet, mely alól a katasztrófa sújtotta területnek minősített Amerika egyik állama sem kivétel. A koronavírus miatt kevesen tudnak dolgozni, ám James Gunn úgy tűnik: nincs teljesen letörve.


A meghurcolt rendező vállát nyomja A galaxis őrzői 3 és az Öngyilkos osztag 2 is. Igaz, most Hollywood kényszerszünetet tart, a forgatások és a premierek is elmaradoznak, ám Gunn lelkesedése kitart.


Húsvét vasárnap egy tweetet tett közzé a filmes guru, melyben azt jelzi, hogy a fenti két mozi bemutatóinak tervezett időpontján nem fognak tolni.

Egyelőre úgy tűnik, nincs okunk odébb tenni az Öngyilkos osztag folytatásának premierjét. Hihetetlenül mázlisták vagyunk, hogy épp készen lettünk a forgatással, mielőtt karanténba vonultunk volna. A többi munkát pedig otthonról tudjuk végezni.


A rajongók arra is kíváncsiak voltak, hogy áll Űrlordék harmadik kalandja. Szintén bizakodó válasszal állt elő a rendező:

Pontosan ugyanígy zajlott: még a koronavírus bedurvulása előtt felvettünk minden fontos jelenetet.


Igaz, a legújabb Galaxis őrzői még nem rendelkezett premier-dátummal, ám a 2016-os Suicide Squad következő epizódját 2021 augusztus 6-ra ígérték. A Fekete Özvegy például nem úszta meg a csúszást: november 6-ára tették át a tavaszi premiert, említi meg az Uproxx.

 

View this post on Instagram

 

#throwbackthursday Stay safe, everyone! Flatten the curve. ❤️

A post shared by James Gunn (@jamesgunn) on


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló