Film

Most már biztos, Sam Raimi rendezi a Doctor Strange 2-t

  • Szerző:nuus
  • 2020.04.15 | 15:18

A Pókember-trilógia direktora vállalta a felkérést.

A kacifántos című Doctor Strange in the Multiverse of Madness megtalálta a rendezőjét: Sam Raimi fogja instruálni a Benedict Cumberbatch által megformált karaktert. Az első rész rendezőjével, Scott Derricksonnal nem igazán jutott dűlőre a Marvel, így berántották a Pókember-trilógia direktorát.


Raimi eredetileg horrorfilmes volt, ám a Tobey Maguire-féle szuperhős-mozikkal bizonyította rátermettségét. A stúdió még nem erősítette meg, hogy a megállapodás megszületett, ám a 60 éves filmes megtette helyettük is. Amikor Quibi-s horror-dráma sorozatáról faggatták, melynek 50 States of Fright a címe, elszólta magát a Marveles ügyről is.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by MoviesWithBen (@movieswithben) on


Eredetileg 2021 májusában jött volna ki a Strange folytatása, ám jövő novemberig biztosan várni kell rá. Ez viszont még jót is tehet a munkamenetnek: Raimi kellően beleássa majd magát a produkcióba. 2020 nyarán indulhat leghamarabb a forgatás, és utómunkákra is bőven jut majd idő.

 

View this post on Instagram

 

Sam Raimi directing #DoctorStrangeInTheMultiverseofMadness – expecting a few fun cameos? 😉

A post shared by Screen Rant (@screenrant) on


Amit még tudni lehet a készülő moziról, hogy Scarlet Witch (Elizabeth Olsen) nagyobb szerepet kap, de Wong (Benedict Wong) és Baron Mordo (Chiwetel Ejiofor) is felbukkan majd benne. A Screenrant szerint jó esély van arra, hogy Nightmare legyen a főgonosz.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Érdekes
Tudtad? A gin tonic gyógyszer is
  • szerző:nuus
  • 2024. 02. 29.