Film

Nicolas Cage egy időre eltűnik a mozivászonról

  • Szerző:nuus
  • 2018.04.20 | 10:46

Meg lehet nyugodni, a színész továbbra is megtartja filmhalmozó szokását.

Nicolas Cage az egyik legismertebb hollywoodi arc, aki már jó 35 éve feszít a mozivásznon. Most viszont a színészgúnyát picit a szögre akasztja, de az kizárt, hogy munka nélkül elüldögélne a babérjain a Tolvajtempó, az Ál/arc és az Angyalok városa főszereplője.

via GIPHY

Szeret a kamerák előtt dolgozni, de most egy másik szerepkör jobban izgatja, és a filmkészítés még tartogat számára kihívásokat.

A produceri és a rendezői vonalra állok inkább rá. Cégem, a Saturn Films több mozi készítésében is benne van már. A rendezés az, ami leginkább izgat, és ez három-négy évig biztosan leköti majd az érdeklődésemet.

nyilatkozta az 54 éves, Oscar- és Golden Globe-díjas művész. Csak idénre hat (igen: hat!) filmet tervezett be: Looking Glass, The Humanity Bureau, #211, Teen Titans Go! To the Movies és Between Worlds címmel. Illetve még a mozivásznon is megjelenik Cage, legalább négy alkalommal, 2019 és 2020 során.

via GIPHY

Hogy miért akar továbbra is a showbusinessben maradni, arra az a válasz, hogy

Több okom van arra, hogy munkával kössem le magam. Ebből a legfontosabb az, hogy üresjáratban eléggé önpusztító vagyok: egy üveg bor helyett kettőt is bepuszilok.

Minden oka megvolna arra, hogy nyugdíjazza magát, annyi filmet tett már le az asztalra, a Ladbible szerint is. Korábban így nyilatkozott a színész:

75 évesen nem Pizza Hut reklámokat szeretnék csinálni. Inkább filmeznék, továbbra is – legyek akár a kamera egyik vagy másik oldalán.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló