Film

Bruce Willis újra Sebezhetetlen lesz

  • Szerző:nuus
  • 2017.04.27 | 19:05

M. Night Shyamalan legelső filmjei elég nagyot szóltak, nem meglepő, hogy most rájött, inkább azok közül kellene folytatni valamelyiket.

Amilyen jól indult M. Night Shyamalan rendezői karrierje, olyan nagy zuhanásba kezdett az első nagy sikerei után. Talán a Lány a vízben volt az első, aminél nagyon elszámított valamit, de aztán kapott a fejére Az eseményért, Az utolsó léghajlítóért és A Föld utánért is.

Unbreakable Trailer

Uploaded by Ben Olivas on 2013-06-03.

A rendező legújabb filmje, a Széttörve viszont elég jó lett (naná, James McAvoy-ra mindig lehet számítani), a rendező pedig már a folytatáson is gondolkodik, de kicsit csavarna az egészen. Shyamalan olyan film készítésén gondolkozik, ami egyszerre lenne a Széttörve és egyik első mesterműve, A sebezhetetlen folytatása is.

A rendező a Twitteren kezdte el csepegtetni az infókat, és már az is kiderült, hogy Glass lesz a film címe, és 2019-re tervezi a bemutatóját a Universal. Ez alapján a történet központi figurája A sebezhetetlen gonosztevője, a Samuel L. Jackson által játszott üvegcsontú Elijah Price lesz, de visszatér Bruce Willis is, és valahogy belekapcsolják a történetbe a James McAvoy karakterét is Széttörvéből.

Split Official Trailer 1 (2017) – M. Night Shyamalan Movie

Get Tickets – http://www.fandango.com/split2017_194537/movieoverview?cmp=MCYT_YouTube_Desc Starring: James McAvoy, Haley Lu Richardson, Brad William Henke Split Official Trailer 1 (2017) – M. Night Shyamalan Movie While the mental divisions of those with dissociative identity disorder have long fascinated and eluded science, it is believed that some can also manifest unique physical attributes for each personality, a cognitive and physiological prism within a single being.

Minimum érdekes ez az ötlet, de a stúdió látott benne fantáziát, úgyhogy már csak 2019-ig kell várni, hogy kiderüljön, Oscar lesz-e belőle, vagy egy újabb Arany Málna Shyamalannak.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
TV
Durva döntést hozott a Netflix
  • szerző:nuus
  • 2024. 03. 03.