Film

Ez lett az utóbbi idők legpörgősebb akciófilmje

  • Szerző:szaboakos
  • 2020.04.29 | 16:48

A Netflix új akciófilmje hozza a kötelezőt, tökéletes film ha csak valami könnyen emészthető akcióra vágyunk. Többet ne várjunk tőle.

A Tyler Rake: A kimenekítés című film monotonul nagyon pörgősre sikeredett. Igazából annyira sok benne az akciójelenet, hogy pont ezért lesz unalmas.

Tyler Rake, egy sokat tapasztalat zsoldos, akinek jól áll, hogy Chris Hemsworth alakítja, nyilván vannak benne logikai ellentmondások, és a film nem túl komolyan vehető. Kicsit a Crank-re emlékezet és a Polar-ra. És én szeretem az ilyen filmeket. Ahol nem kell a bonyolult sztorival foglalkozni, csak magával ragad az akció szele. A kimenekítés nem az a könnyű film, ahol vicces akar ez lenni, hiszen az első pár percben közvetlen közelről lőnek agyon egy tinit.

A kimenekítés hozza azokat a jelenetek, amik olyanok mintha egy számítógépes játék átvezetőit néznénk. Patakokban folyik a vér, fogynak a lőszerek, és törnek az autók. Hemsworth karaktere igazából nem áll közel a nézőhöz, jelenete van saját egyéni személyisége nincs, és a jellemfejlődés sem történik meg a filmben. Az ellenfele viszont jól kidolgozott karakter, és sokkal valóságosabbnak érezzük. Lehetne sokat írni a filmről, viszont nem fogok. Ezt mindenkinek magának kell eldöntenie, hogy belevág-e. Ha igen akkor tényleg nem lesz olyan pillanat, ahol unni fogjuk, ha képesek vagyunk a töménytelen mennyiségű akciót befogadni. Ha nem jött be a Polar, Crank, vagy esetleg a John Wick akkor nagy valószínűséggel ez sem fog.

Értékelés:
6/10


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Lélek
Egyedülálló apa ismerkedne!
  • szerző:nuus
  • 2024. 05. 02.