Film

Ridley Scott komolyan hisz az idegen lényekben

  • Szerző:nuus
  • 2017.04.29 | 18:11

Egy hónap múlva itt az új Alien, a franchise atyja így elérkezettnek látta az időt, hogy coming outoljon az ET-kel kapcsolatban.

Meg vagyok győződve az idegen létformák létezéséről, és biztos vagyok benne, hogy egyszer meglátogatnak bennünket

állította a minap egy interjúban Ridley Scott filmrendező, az Alien filmek atyja. Nagyon valószínűnek tartja, hogy nem vagyunk egyedül az Univerzumban, és ezt szerinte a téma avatott szakértői is alátámasztották: ők azt mondják sok hozzánk hasonló fejlettségű entitás létezhet. Ezekkel azonban jó lesz vigyázni a rendező szerint.

Sokkal okosabbak lesznek nálunk. Ha leszünk olyan hülyék, hogy kekeckedjünk velük, 3 perc alatt fognak helyre tenni bennünket

jósolt zárásképp nem túl bizalomgerjesztő jövőképet az olvasók elé Ridley Scott.

Alien: Covenant | Teaser Trailer [HD] | 20th Century FOX

Now On Digital HD https://bitly.com/alien-covenant-digital-hd Now On Blu-ray & DVD https://bitly.com/alien-covenant-amazon Ridley Scott returns to the universe he created, with ALIEN: COVENANT, a new chapter in his groundbreaking ALIEN franchise. The crew of the colony ship Covenant, bound for a remote planet on the far side of the galaxy, discovers what they think is an uncharted paradise, but is actually a dark, dangerous world.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló