Film

Mi történt, hogy Blake Lively az összes Instagram-posztját törölte?

  • Szerző:nuus
  • 2018.05.01 | 18:14

A színésznő így bedurcult volna, vagy hackerek - esetleg Deadpool - keze lehet a dologban?

Úgy tűnik, Blake Lively nem bízta a véletlenre: minden egyes Instagram-bejegyzését törölte, és a nagytakarításnak áldozatul esett még a profilképe is.

 

Még férjéről, a Deadpoolt ismét megformáló Ryan Reynoldsról sem maradt fent egy szál fotó sem. A színésznő 20,4 millió követője érthetetlenül áll a húzás láttán, amivel esélyes, hogy Lively az új filmjének promócióját készíti elő.

Regram from @paulfeig with @blakelively at #CinemaCon2018 for #ASimpleFavor.

A post shared by A Simple Favor (@asimplefavor) on

Ami még furább, az az, hogy a személyes oldala immár csak 27 embert követ, és ezeknek a személyeknek egytől egyig ugyanaz a neve: Emily Nelson. Az életrajz rubrika leírásába is erre a nőre utalhat:

Mi történt Emilyvel?

Az accountjának ilyen mértékű megváltoztatása a soron következő thrillerével lehet összefüggésben: Simple Favor a film címe, melyben Anna Kendrick és Linda Cardellini is felbukkan. Paul Feig rendezi a mozit, mely egy vlogger anyuka (Kendrick) nyomába szegődik, aki eltűnt barátnője (Lively) keresésére indul.

Szorgosabbak kiderítették a könyvből, melyre a cselekmény épül, hogy a Lively által játszott karakter neve:

Emily Nelson.

Így ez a rejtély meg is oldódott. De a rajongóknak okozott pár nyugtalan órát, mi miatt módosult a színésznő oldala ilyen drasztikusan.

Jogosan gyanakodtak többen a feketeöves troll férjre: simán tűnhetett úgy, hogy Reynolds ármánykodott ezúttal is, teszi hozzá a Ladbible.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló