Film

Nyakunkon a Deadpool 2, szerinted is rekord nyitóbevétele lesz?

  • Szerző:nuus
  • 2018.04.27 | 10:12
  • trendindex: 3

A folytatás emeli a tétet, még az is lehet, hogy Amerikában a Passiót is beéri?

Kicsit korábban érkezett a nyár a mozikba: a Bosszállók új epizódja mellé nemsoká besorol a Deadpool folytatása is. A 20th Century Fox nagy dobása jelentősen billenteni fog a mérlegen: máris úgy tűnik, hogy hamar meglépi majd a 150 millió dolláros álomhatárt. Nem lennénk meglepve, ha a nyitóhétvégén összejönne ez az összeg: ugyanis a 2016-os, első rész 132,4 milliót hozott az azóta kultikus státuszba lépett képregény-karakternek. A felnőttfilm-kategória rekordot jelentő debüt jócskán rávert a 13 évvel korábbi csúcstartóra, a Mátrix: Újratöltve című sci-fi eredményére (91,7 millió).

Amerikára lebontva, a 18 karikás filmek közt nem sokkal maradt le az első Deadpool-rész ($363) a Mel Gibson-féle Passiótól ($370,7). Gyakran a folytatások nem szárnyalják túl a bemutatkozó részt, de Ryan Reynolds antihőséből kinézzük, hogy képes lesz erre is.

via GIPHY

A Marvel tudott valamit, amikor korábbra hozta a Végtelen háború premierjét május 4-ről április 27-re, miután kiderült, hogy a Deadpool 2 is előrébb jött: június 1-ről május 18-ra.

Az új moziban Reynolds mellett láthatunk régi szereplőket (Morena Baccarin, T.J. Miller, Leslie Uggams és Brianna Hildebrand), illetve új arcokat is: Julian Dennison (Russell), Josh Brolin (Cable), Zazie Beetz (Domino), Terry Crews (Bedlam), Lewis Tan (Shatterstar) és Rob Delaney (Peter) személyében, említi meg a Movie Web.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Otthon
Így ne nyírd ki a szobanövényeid!
  • szerző:nuus
  • 2024. 04. 04.