Film

Ha Zoe Saldana szerepel egy filmben, akkor ott dőlni fog a lé

  • Szerző:nuus
  • 2019.05.07 | 11:48

Öt mozi hozott eddig kétmilliárdot, abból ő háromban benne volt. Jó időben volt jó helyen a zöld vagy kék bőrbe bújt színésznő.

Ha a filmezésből szeretnél megélni, és mondjuk milliárdokat is keresnél, akkor ideje befoglalnod Zoe Saldana-t! A világon eddig mindössze öt film eredményezett kétmilliárd dollár feletti bevételt, és ezek közül hogy-hogynem, de háromban ott volt a 40 éves színésznő!

A dominikai gyökerekkel bíró szépség egyértelmű, hogy Gamora-ként a Bosszúállók legújabb dicsőségében is osztozik. A 11 nappal a premier után álomhatár-bevételt elérő Végjáték mellett ott a 2018-as Végtelen háború is (2,04 milliárd), de a 2009-es Avatar előnye (2,7 milliárd) egyelőre behozhatatlannak látszik, ahol zöld helyett kék bőrű űrlényt alakít Saldana.

 

View this post on Instagram

 

The Frame

A post shared by Zoe Saldana (@zoesaldana) on

James Cameron ezen kozmosza jövőre bővülni fog: érkezik a Na’vi eposz következő fejezete, így a női főszerepben látható színésznőnek sem kell mostanság új megélhetési forrás után néznie.

via GIPHY

A Ladbible megemlíti, mi a másik két mozi, mely Saldana nélkül is képes volt összehozni azt a kettő milliárdot. Az egyik nem más, mint Cameron soron következő legnépszerűbb műve, a Titanic, a másik pedig a Star Wars: Ébredő erő, a Disney vonalon – mely alá most már a Marvel – és így Gamora karaktere – is tartozik.

 

View this post on Instagram

 

Superhero’s who lunch. @avengers @marvelstudios

A post shared by Zoe Saldana (@zoesaldana) on

Várakozással nézhetünk viszont a Tarantino-féle Star Trek elé is…

via GIPHY

…amely űrös franchise-ban eddig Uhura-ként, Mr. Spock oldalán tűnt fel a hölgy.

 

View this post on Instagram

 

#nofilter ?#Gamora #becauseshesworthit

A post shared by Zoe Saldana (@zoesaldana) on


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló