Film

Na szép, már a Titanicot is megfúrta a Végjáték, felkészül az Avatar!

  • Szerző:nuus
  • 2019.05.06 | 11:48

Sőt, Scarlett Johansson lenyomná a nagy Scarlett O’Hara-t is?!

Az egész világnak szép lassan le fog esni, hogy a negyedik Bosszúállók mekkora dobás valójában. Irgalmatlan sok pénzt hozott az új film máris a Marvelnek, de hogy hol lesz a vége, azt még a legóvatosabb becslések sem merik megjósolni. Május 1-jén, szerdán telt le a bemutató utáni első hét, melyről összegzés készült, és – mondanunk sem kell – a padlón koppantak az állak. Máris 2019 legjobban jövedelmező mozijáról beszélünk, ami egy másik MCU-terméket, a Marvel Kapitányt előzte be.

De a tét immár jóval nagyobb: a világ eddigi második legtöbb bevételét hozó Titanic-ot is beérték a szuperhősök. James Cameron két évtizeddel ezelőtti eposza 2,187 milliárd dollárt hajózott be, és a Bosszúállók máris egy paraszthajszállal beelőzik (2,189 milliárd dollár)! Két hétvége telt el a bemutató óta, és lassan a trónon ülő Avatar pozíciója is meginogni látszik.

via GIPHY

A 2,787 milliárdos kasszát legyűrni – szintén titáni ellenfélnek ígérkezik.

Az infláció

mint tényező, sem elhanyagolható: 2019-ben a Titanic 2,187 milliárdja nagyjából 3,078 milliárdra konvertálható, a tízéves Na’vi-mozi bevétele pedig közel 3,251-re ugrana jelenleg. Nemcsak a közönség, de a kritika is imádja a Végjátékot, így akár örök időkre is műsoron maradhat a film.

via GIPHY

Még a – jelképesen – minden idők legnagyszerűbb mozis teljesítményének kikiáltott Elfújta a szél (becsült 3,7 milliárd, abból az időből nincsenek pontos adatok) sem biztos pont már: Scarlett Johanssonék igencsak veszélyeztetik Scarlett O’Hara érdemeit – figyelmeztet az Uproxx.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Otthon
Így ne nyírd ki a szobanövényeid!
  • szerző:nuus
  • 2024. 04. 04.