Film

A 80 éves Elfújta a szél, moziban jöhet?

  • Szerző:nuus
  • 2019.01.30 | 13:48

Scarlett O’Hara nyolc Oscar-díjas eposza orkánként ragad magával most is.

Az 1939-ben bemutatott, Elfújta a szél című nagyívű szerelmesfilm, mely Scarlett O’Hara viharos szerelmi életét ágyazza polgárháborús környezetbe, újra a tengerentúli mozik műsorára kerül. Az eposz akkor nyolc Oscar-díjat hozott, ám plusz két elismerést még utólag is begyűjtött.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by M̴y̴ p̴u̴r̴p̴l̴e̴ p̴l̴a̴n̴e̴t̴ (@my_purpleplanet) on

A Warner Bros és a Fathom Events úgy döntött, hogy két napon keresztül ismét szélesvásznon lesz látható az Elfújta a szél. Február 28. (csütörtök) és március 2. (vasárnap) napján ülhet be a filmszínházba a nagyérdemű, hogy a Vivien Leigh főszereplésével készült, Margaret Mitchell-regényadaptációnak átadja magát.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Bésame Cosmetics (@besamecosmetics) on

Scarlettet semmi sem tartja vissza, hogy küzdjön Ashley Wilkes (Leslie Howard) szerelméért, még a kibontakozó polgárháború sem rettenti el. Ám sorsuk máshogyan alakul: Rhett Butler (Clark Gable) személyében ugyanis fellép egy ellenállhatatlan hódító…

Az ikonikus szereplők, alakítások és kosztümök felett nem járt el a kor – a film minden idők egyik legnézettebb alkotásának számít. Hiába, azért 80 év az 80 év. Jegyeket itt lehet befoglalni, tájékoztat az EW.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló