Film

Csak lesz Tarantino-féle Star Trek, és jó eséllyel visszatér a gyökerekhez!

  • Szerző:nuus
  • 2019.05.01 | 11:18

A múltidéző Volt egyszer egy… Hollywood utáni jövőről is mesélt a direktor.

Három hónap múlva mutatják be a Volt egyszer egy… Hollywood című új Quentin Tarantino-filmet, a rendező pedig most még eggyel korábbi filmje, a 2015-ös Aljas nyolcas kapcsán is sokat szerepel a hírekben, a szatirikus westernt ugyanis négyrészes minisorozatként vágták újra a Netflix számára.

 

View this post on Instagram

 

This July, Leonardo DiCaprio and Brad Pitt star together in Quentin Tarantino’s #OnceUponATimeInHollywood.

A post shared by Once Upon A Time In Hollywood (@onceinhollywood) on

Hogy mi jön az 1969-es évet tűpontosan felidéző, sztárparádés Manson-film után? Arról is szót ejtett az 56 éves Oscar-díjas művész egy friss interjúban. 2017 óta dédelgeti, hogy szívesen rendezne szélesvásznú Star Trek-epizódot, ám tavaly az ifjú Spock megszemélyesítője porig rombolta ezen illúzióinkat.

via GIPHY

Szerencsére nem Zachary Quinto dönt egyszemélyben az ismeretlen világok sorsáról, így ismét fellángolt a remény, hogy egy korhatáros Űrszekerek guruljon le a futószalagról.

 

View this post on Instagram

 

Happy New Year! #StarTrek #StarTrekFamily #HappyNewYear #2019

A post shared by Star Trek (@startrek) on

Hatalmas lehetőség, amivel élni kell. Még nem egyezkedtem a srácokkal, amíg a saját filmemmel voltam elfoglalva. De már szóba került a történet és a forgatókönyv is. Ez utóbbi kész is, és ha végre elengedem az Egyszer volt-utómunkálatokat, akkor ismét leülök velük.

Persze azért még ne dőljünk hátra: Tarantino híres arról, hogy nagyszabású álmairól fecseg: ígérgette már a Vega-fivérek önálló moziját is. Ebben a fúziós sztoriban Vincent és Vic – azaz a Ponyvaregényből John Travolta és a Kutyaszorítóban-szereplő Michael Madsen – vinné a prímet.

via GIPHY

Ha viszont mégis megvan az új Star Trek-forgatókönyv, akkor jó eséllyel egy csavarosabb történet bontakozhat ki, kissé eltolva a hangsúlyt a Chris Pine-éra záporozó akciójeleneteiről. Kérdés, hogy a kultikus rendező mi mással ütné el még az időt. Ha például úgy dönt, hogy újravágja a 2012-es Django elszabadul-t is, akkor egy 3 óra 20 perces – az eredetinél fél órával hosszabb – rendezői változattal bővülne a kánon.

„Ebből viszont nem lenne minisorozat, mert szerintem filmként jobban működik.”

Az Aljas nyolcas tévés változatába is belecsempészett 25 percnyi új felvételt, ha nem többet.

via GIPHY

Hogy a Trump-korszakra reflektálnak-e az agresszív képsorok, azt maga nem erősíti meg, viszont sajnálja, ha valakinek nem jött be ez a

„randa kis filmecske. Avitt, de nekem tetszik. Elfogadom, ha valakinek nem az ínyére való, de igazából nem törődöm ezzel: a bestiális természetet akartam megmutatni – a maga valójában.”

– idézi az Uproxx.

 

View this post on Instagram

 

To the man who brought Captain Kirk to life – Happy Birthday, @williamshatner! #HappyBirthday #StarTrek #CaptainKirk

A post shared by Star Trek (@startrek) on


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Külföld
Meghalt Derrick felügyelő társa
  • szerző:nuus
  • 2024. 03. 25.