Film

Nahát, Neve Campbell is visszatér a Sikollyal?

  • Szerző:nuus
  • 2020.05.07 | 13:18

Jövőre lesz 25 éves a horror-alapvetés.

Sidney Prescottként égett be jó 24 éve a retinákba Neve Campbell. Négy részre hízott ez idő alatt a Sikoly-franchise, és az ötödik – jubileumi – körre jó eséllyel a 46 éves kanadai színésznőt is sikerül befűzni.

 

View this post on Instagram

 

In my dressing room 2nd day of shooting on a fun indie with the brilliant actor Steve Coogan. So happy to be on set. I love my job!!!

A post shared by Neve Campbell (@nevecampbell) on


Egy interjúban legalábbis nemrég ezt feszegette Campbell:

Már folynak az egyeztetések, másfél hónapja megkerestek engem is. Az időzítés a koronavírus miatt nem túl szerencsés – tárgyalgatunk, és meglátjuk, mire jutunk.

Annyira azért még ne dőljünk hátra: a színésznő szerint valahol zavarba ejtő dolog is, hogy egy újabb bőrt lehúznak a Sikolyról. Főleg, hogy az eredeti rendező 2015 óta nincs köztünk.


Nem csak a fenti négy filmet jegyzi a zseniális Wes Craven, de Rémálom az Elm utcában és a Sziklák szeme is az ő nevéhez köthető.

via GIPHY

Most Matthew Bettinelli-Olpin és Tyler Gillett ülne a direktori székbe: a páros az Aki bújt című, 2019-es thrillert jegyzi közösen.

Egy szívhez szóló levelet kaptam tőlük, amiben azt ecsetelik, mekkora csodálói Cravennek. Az iránta való tisztelet inspirálná őket a forgatásnál, ami számomra is sokat jelent.

idézi Campbellt az Uproxx.

 

View this post on Instagram

 

Hi, everyone! I finally made it to Instagram😊

A post shared by Neve Campbell (@nevecampbell) on


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló