Helyek

Buliznál a Sikoly helyszínén? Utolsó lehetőség!

  • Szerző:nuus
  • 2018.07.25 | 09:21

Októberre szerveződik egy halloween-buli, még beszállhatsz!

Fanatikus rajongók ki szeretnék bérelni egy alkalomra azt a házat, ahol 22 éve a Sikoly című horror-klasszikus házibulija játszódik. A zsánerbe új életet lehelő Wes Craven-film pillanatai megelevenednek, ha az ember csak rá is pillant annak az épületnek a fotóira.

Két mozirajongó egy izgalmas Kickstarter kampányt indított nemrégiben. Anthony Masi és Nate Ragon idén októberre szervez egy elő-halloweeni bulit, és arra gyűjtik a pénzt, hogy kivehessék az ominózus ingatlant.

Egy életre szóló Sikoly-találkozó, ott, ahol az ikonikus horror végkifejlete zajlott.

A mindenszentek előtti hétvégét jelölték ki Ragonék, hogy ideiglenesen birtokba vegyék a kaliforniai Tomalesben található épületet. Természetesen nyitott a házibuli, melybe több módon szállhatunk be: aki hajlandó 1250 dollárt rászánni, az az egész éjszakát is ott töltheti, és buszos körutat meg egy csomó filmes relikviát is kap. Aki “csak” 200 dolláros jegyet vesz, az napközben bármikor meglátogathatja a helyszínt.

A projekt célja az ötvenezer dollár elérése. A viktoriánus stílusú épületet mostanában inkább esküvőkre volt szokás kibérelni, de a szervezők szerint jövőre lekerül a piacról az ingatlan, mert a tulajdonosok bele költöznek. Sikíts most, nehogy megbánd, és a telefont se vedd fel. A lépcsőre se fuss fel, amikor a bejárati ajtón át kéne megpattannod, figyelmeztet a Mashable.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Külföld
Meghalt Derrick felügyelő társa
  • szerző:nuus
  • 2024. 03. 25.