Film

A szépséges Jessica Chastain is ott lesz az AZ második részének főszereplői között

  • Szerző:nuus
  • 2018.05.17 | 10:11

Már majdnem megvan mindegyik Vesztesek klubtag felnőtt verziója.

(kép: AFP PHOTO / Frederic J. BROWN)

Egyetlen dolog volt biztos az AZ második részének forgatása előtt: ugyan elmaszkírozva, de Pennywise szerepében ismét Bill Skarsgårdot látjuk majd. Ami a fontosabb azonban, hogy kik bújnak majd a már felnőtté lett gyerekek bőrébe, a második rész ugyanis jó pár évvel később, a Vesztesek klubja tagjainak felnőttkorában játszódik, amikor az egykori barátok, egyiküket leszámítva, már rég máshol élnek. Ám amikor a borzalom újra elkezdődik, mindannyian visszatérnek a régi történet színhelyére, a szülővárosukba.

A nagy kérdés az volt, hogy ki játssza majd a gyerekek felnőtt verzióit, és ugyan van még két foghíj, de lassan ismét összeáll a csapat, csak ezúttal felnőttekként. A 7 gyerek felnőtt verziói közül még ketten hiányoznak, viszont már most is van 3 húzónév. Az egyetlen lányt a gyönyörű vöröshajú színésznő, Jessica Chastain alakítja majd.

A színésznőt követte James McAvoy, ami Jessica Chastain egy vicces posztban hozott a rajongók tudomására.

De ott lesz még a szereplők között a mostanában a bérgyilkosos Barry című sorozatban szereplő Bill Hader is, aki alapvetően komikus, de mostanában nyit a drámai szerepek felé is.

A másik két gyerek felnőtt verzióinak szerepére már korábban megvoltak a színészek, ők kevésbé ismert arcok: a Power című sorozatban látható Andy Bean és James Ransone, aki pedig már rutinos horrorfilmes, a Sinister két részében is láthattuk őt.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Színház
Kirúgják Udvaros Dorottyát?
  • szerző:nuus
  • 2024. 04. 09.