Film

Új hangon szólal meg Rozsomák – Nem a szokásos magyar hangját kapta Hugh Jackman

  • Szerző:nuus
  • 2024.05.24 | 17:30

A magyar rajongók már megszokhatták, hogy Hugh Jackmant Rozsomák szerepében Sinkovits-Vitay András szinkronizálja, azonban az új film előzetesében váratlanul ért mindenkit, hogy nem a szokott túnust hallottuk meg.

A hazaiak bíztak benne, hogy az új filmben is a megszokott magyar hangot élvezhetik, ám ez most már biztosan nem így lesz, amiről maga Sinkovits-Vitay tájékoztatta a követőit a Facebookon.

A színész elmondta, hogy az előzetes szinkronmunkáinak idején sajnos nem ért rá – amit egyébként korábban a forgalmazó is megerősített –, azonban a dolgok akkor vettek furcsa fordulatot, amikor a Disney castingot írt ki a szerepre. Ez egyébként azért is meglepő, mert a színész az elmúlt 24 évben 8 alkalommal szinkronizálta Hugh Jackmant különböző képregényfilmekben, vagyis a közönség már Sinkovits-Vitay hangját társítja a karakterhez – közölte a player.hu.

A színész elmondta, hogy végül a Disney nem tartott igényt a munkájára és megköszönte azt a hatalmas szeretet és támogatást, amit az elmúlt hetekben az emberektől kapott. Ezzel a bejelentéssel sajnos már biztos, hogy nem ő adja majd a hangját a várva-várt film egyik címszereplőjének.

A film előzetesének magyar nyelvű változatában Csere László szinkronizálta a karaktert.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren
Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló