Film

Elárulta az Öngyilkos Osztag rendezője, mi volt a film legepikusabb törölt jelenete

  • Szerző:nuus
  • 2020.05.27 | 15:18

David Ayer felfedte, milyen fantasztikus részt vágtak ki a 2016-os Öngyilkos Osztagból.

Mióta kiderült, hogy jövőre elérhető lesz az Igazság Ligájának rendezői változata, a DC rajongói azért kezdtek el kampányolni, hogy hasonló történjen az Öngyilkos Osztag című filmmel is. A 2016-os alkotást rühellték a kritikusok, de számos fan szerint sokkal jobb lett volna a mű, ha bővített verzióban adják ki, és nem vágnak ki belőle annyi jelenetet. Való igaz, kiadott a stúdió egy bővített változatot, de sokak, köztük a rendező szerint még ennél is több van a témában.

David Ayer rendező, aki alaposan megsértődött a film fogadtatásán is, szívesen látna egy ilyen változatot. A filmes Twitteren fejezte ki szimpátiáját velük, ahol azt is elárulta, hogy mi volt az Öngyilkos Osztag egyik legepikusabb törölt jelenete.

Elmondta, hogy ebben a jelenetben a főgonosz Varázslónő irányítása alá vonja az egyik leghalálosabb antihőst, a karddal küzdő Katanát, aki ezután meg is támadja a hősöket. A rendező emellett mostanában több kimaradt jelenetre is utalt, köztük egy Joker által elkövett gyilkosságot bemutatóra is.

Habár jogilag elég reménytelen, hogy az “Ayer Cut” napvilágot lásson, az Igazság Ligája példáján tanulva talán érdemes reménykedni benne. Ha pedig nem jön ez össze, a rajongóknak be kell majd érniük az új Öngyilkos Osztag-filmmel, amit a Galaxis őrzői rendezője, James Gunn fog elkészíteni.

Forrás: IGN

Kép: IMDB/Warner Bros


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Tech
Már fizetni kell a Google Chromért is
  • szerző:nuus
  • 2024. 04. 23.
Zene
A KISS eladta a lelkét az ABBA-nak
  • szerző:nuus
  • 2024. 04. 23.