Film

Itt a trailere az ijesztő bohóc-jelenségről készülő dokumentumfilmnek

  • Szerző:nuus
  • 2017.06.14 | 09:43

Nem elég, hogy Krajcáros visszatér, elég para a gonosz bohócok valós világa is.

Már éppen azt hittük, hogy alább hagy 2016 egyik nagy mániája, az ijesztő bohócos őrület, de még egy löketet kap a történet: dokumentumfilm is készül a hobbi maskarásokról. Egy pár a nyakába vette az Államokat, és 112 órányi anyagot forgatott, melyből egy ütős dokumentumfilmet fognak összevágni, adja hírül az NME.

Ahogy az várható volt, Amerikából is tovább terjedt a dolog, így a világ többi pontja sem úszta meg: Anglia, Európa, Ausztrália és Dél-Amerika is hemzseg a gonosz kosztümös alakoktól.

via GIPHY

A Behind The Sightings című mozit Tony Cadwell rendezi, aki a fent említett házaspár által forgatott, bőséges anyagból szemezget. 2016 augusztusában, a Dél-Karolinában található Greenville-ben vették fel a fonalat, ahonnan az egész mánia elszármazni látszik. Idén októberre tervezik a bemutatót, a Tommy V Films égisze alatt.

A cégvezető, Tommy Vlahopoulous szerint:

A bohócokat hagyományosan a helyzetkomikumhoz, a komédiázáshoz és a pantomimhez kapcsoljuk, de mindig is volt egy sötét oldaluk. A film erről a borzasztó bohóc arcról szól, amely tavaly az egész világot sokkolta. A jelenséget ez a buzgó pár alaposan körül járta.

Krajcáros is újra támad: Stephen King antihőse a professzionális bohócokat tömörítő közösség szerint is erős hatású karakter. Celine Harland, aki Glasgowban játssza 17 éve Tickles, a bohóc szerepét, a bőrén érzi, hogy a horrorfilm változat mennyire felülírja az emberek gondolatait arról, milyen is egy bohóc. Sajnos nem úgy, mint például a Cápa, ami a maga módján, valljuk be, életszerűtlen.

A mi munkánkra nincs jó hatással. Felhívnak szülők és tanárok, akik félnek megrendelni a műsoromat:  mi van, ha csak egy gyerek is bepánikol tőlem?

King horrorjának remake-je mellett ez a doksi is nagyon várós lehet a témára fogékonyaknak:

 


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren
Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló