Film

Chris Pratt kifakadt, Tom Holland most róla spoilerezett!

  • Szerző:nuus
  • 2018.06.15 | 10:10

Szájkosarat Pókemberre, nem igaz, hogy mindent kifecseg! Ezúttal az új Jurassic World poénjait lőtte le a 22 éves hollywoodi troll.

A legutóbb a Bosszúállók kapcsán járt el Tom Holland szája, most a Jurassic World: Bukott birodalom részleteit volt képtelen megtartani magának. Hollywoodban nem először kívánták már melegebb éghajlatra Pókember megszemélyesítőjét, mert idő előtt spoilerezett el a kulcs-jeleneteket.

via GIPHY

A Marvelnél azóta óvatosabbak, mióta Mark Ruffalo karakterének Végtelen háború-béli szerepét kotyogta el, így Benedict Cumberbatch tiszte volt az, hogy az interjúk során ügyeljen arra, miket hord össze az egyébként tehetséges suhanc.

Most Chris Pratt fakadt ki Holland miatt: olyan filmről kotyogott, amiben ráadásul nem is játszik!

A 38 éves Jurassic-sztár a Sirius XM műsorában panaszolta el, hogy ifjú kollégája remek kapcsolatot ápol J.A.Bayona-val, aki a Bukott birodalmat rendezte.

Így a 22 éves kölyök még az előtt bepillanthatott a forgatókönyvbe, még mielőtt Pratt egyáltalán bevonódott volna a munkálatokba.

Durva, de először Tom Hollandtól tudtam meg, miről fog szólni a film. Azt hittem akkor, hogy egy következő Galaxis Őrzői-részről beszél, amiben ő majd Pókemberként bukkan fel. De nem: elmondta, hogy J.A. a teljes Jurassic-sztorit megosztotta vele, vulkánostul, mindenestül.

Pratt azt gondolta, csak szívatja az ifjú kolléga. De Holland arról győzködte, hogy tényleg tud minden lényegeset, ami a Bukott birodalomban zajlani fog. Mikor Pratt végre maga is elolvasta a forgatókönyvet, döbbent rá, hogy tényleg igazat mondott. Pókember megformálója eközben mindenkit azzal vigasztalt, hogy

Nem számítanak a spoilerek, csak az élmény maga! Az emberek így is, úgy is beülnek majd a moziba.

Hát, ha így folytatja, nem sok jót jósol Hollywood ügyeletes trolljának az Uproxx


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló