Film

Danny Boyle megerősítette: újabb 28 nappal később-film jön

  • Szerző:nuus
  • 2019.06.25 | 12:19

A neves rendező ismét előkapja a londoni gyilkolós vírust? A 2002-es horror-fantasy plusz egy filmet kap, ami persze nem egy szokványos folytatás lesz.

Gombamód szaporodnak a zombi-apokalipszis filmek és sorozatok, ám Danny Boyle személye garancia arra, hogy ez esetben nem csak egy újabb bőr lenyúzása lesz a cél. A 2002-ben forgott, 28 nappal később című mozi Cillian Murphy-vel a főszerepben bizony megütött egy ikonikus szintet.

Ezt követte öt évre rá a 28 Weeks Later, ami már Robert Carlyle (azaz a Trainspottingból Begbie) főszereplésével készült. Nemsokára pedig trilógiává egészül ki ez a brit horror-fantasy.

via GIPHY

Közel két évtizeddel azután, hogy a zsenge ír színész – aki jelenleg a Peaky Blinders sztárja – négy hét kórházi szundikálás után egy valós rémálomra ébred, megint egy művészien lepusztult London van a kanyarban.

Az első filmet jegyző Alex Garland írja ezt a történetet is, akinek

elképesztő ötlete van! Egyáltalán nem az lesz, amire bárki is számítana: folyamatosan meg fog lepődni a néző.

– lelkesedik a rendező. 2015-ben már Garland is nyilatkozott egy esetleges rebootról:

28 nap után jött a 28 hét – akkor legközelebb a 28 év dukálna? Ott már van hová építkezni; a 28 évtized meg már odaverne rendesen!

Boyle egyébként nincs oda a folytatások műfajáért: szerinte egy eredeti ötletre épülő film az igazán ütős, említi meg a Ladbible.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Sport
Európa bajnok lett Érdi Mária
  • szerző:nuus
  • 2024. 02. 23.