Film

Tényleg felbukkant Peter Parker a Vasember 2-ben

  • Szerző:nuus
  • 2017.06.27 | 13:53

Az összeesküvéseket szerető szuperhős-rajongók elégedetten csettinthetnek. Az új Pókember, Tom Holland is megerősítette ezt a korai cameót.

Évek óta ez az egyik legjobb rajongói teória, amely mozgásban tartotta a Pókember és a Vasember közönségének fantáziáját: tényleg Peter Parker bukkant fel az Iron Man 2 -ben?

Bizony, Parker volt az,

árulta el a héten bemutatásra kerülő, Pókember – A hazatérés címszereplője. Tom Holland arra a jelenetre utal a Gizmodo hasábjain, amikor a 2010-ben készült film vége felé a Stark Expón egy Vasember-maszkot viselő fiatal srác áll egy Hammer drón elé. Amikor Vasember odaugrik, hogy megmentse, így szól hozzá:

Szép munka volt, kölyök!

A fiú arcát sohasem láthattuk, viszont van pár nyomós érv, ami miatt mégis ő lehetett Parker:

a, Queensben lakik, ahol az Expo zajlott,

b, mindig is érdekelték a technológiai újítások, és Tony Starkért is rajongott,

c, még a kora is stimmel.

Megerősíthetem az infót, ugyanis nincs húsz perce, hogy maga Kevin Feige mondta el nekem. A Marvel elnökétől származik ez a régi spoiler, és most végre lehullott róla a lepel. Nekem nagyon tetszik az ötlet, hogy Parker már a kezdetektől ott volt ebben az univerzumban.

Vélhetően nem ez lesz az egyetlen „retcon”, azaz: visszaható folytonosság, amivel találkozni fogunk mostanában. Például az még a Visszatérésben nem igazolódik be, hogy Parker pont New Yorkban van akkor, amikor a Bosszúállók című film végén a harc a városban zajlik. Jon Watts rendezőben reménykedhettek a rajongók, hátha elhullajt némi informciómorzsát:

Két óriási eseményről beszélünk. Az egyik egy drámai pillanat: Starkot látni a tévében, amint bejelenti a világnak, hogy ő a Vasember. A másik a Bosszúállók zárójelenete – mindezek egy kisgyerek szemén keresztül.

Mikor arról faggatták, hogy talán Ben bácsi is ekkor halt volna meg, kitérő választ adott, „érdekes felvetés” jelleggel. Július 7-én a mozikban sok minden a helyére kerül.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló