Film

Csak nem Trump-filmet tervez Sacha Baron Cohen?

  • Szerző:nuus
  • 2018.07.06 | 16:39

A Diktátor és Borat után mi jöhet még? Trump bizony felkötheti a gatyát!

Sacha Baron Cohen erős célzást tett arra vonatkozóan, hogy egy Trump-film forgatását fontolgatja.

 

Hogy a brit komikust komolyan foglalkoztatja az Államok elnökének személye, az azért is feltételezhető, mert a Twitterre kitett amerikai zászlós bejegyzésbe bevágott olyan 2012-es felvételeket is, melyeken az akkor még iparmágnásként tevékenykedő Trump éppenséggel őt szidja.

Borat és Ali G megszemélyesítője ráadásul felidézte a rövid életű Trump Egyetemet is, a videó kedvéért:

Egy üzenet az elnökötöktől, az @igaziDonaldTrumptól, Függetlenség napjára.

Az összevágott anyagban Trump egy harmadosztályú karakternek nevezi meg Cohent, akit ahányszor csak tehetne, arcon vágna, és addig ütné, amíg kórházba nem kerül. Ki is rúgatná, illetve iskolába küldené: tanulja meg, hogyan kell viccesnek lenni.

Erre a következő felirat jelenik meg:

Sacha nemsokára diplomázik.

majd beúszik a Trump Egyetem logója, mely profitorientált intézménnyel az elnök annak idején felsült.

Cohen nem viszi túlzásba a tweetelést: lassan három éve van fent, de ez az egyetlen bejegyzés díszeleg a profilján.

via GIPHY

A rövid kis üzenetből még azért ki lehet hámozni pár érdekes infót: 2012-ben az Oscar-díjátadón a komikus azzal keltett némi feltűnést, hogy a Diktátor című filmjének promóciója miatt „hamut” szórt az E! tudósítója, Ryan Seacrest fejére, mindezt a vörös szőnyegen. Trumpot nem nyűgözte le a mutatvány, ez után nyilatkozta a brit színészről a fentieket.

Ők ketten találkoztak már korábban is: Cohen még 2003-ban, Ali G-ként interjúvolta meg szándékosan provokatív kérdésekkel az üzletembert. Például be akarta húzni Trumpot egy „fagyikesztyű”-bizniszbe is.

via GIPHY

Pont Függetlenség Napján tette közzé az új filmecskét, így esélyes, hogy már készülődik is az “egyetemes” mozi. Trump felsőoktatási intézménye egyébként 2005 és 2010 közt állt fent, mely inkább egy tanfolyamszervező cég volt, mint igazi iskola. Akkreditált egyetemnek vagy főiskolának egyáltalán nem volt nevezhető, de valamilyen végzettséget azért adott.

via GIPHY

Ingatlan- és tőke menedzsmentet sajátíthattak el itt a hallgatók, röpke 1495, illetve 35 ezer dollárokért.

Ha már nekem megadatott a lehetőség, hogy sok vagyont és tudást halmozzak fel, akkor miért ne oszthatnám meg a pénzszerzői ismereteimet?

nyilatkozta 2004-ben, azaz az indulás környékén a névadó. A kezdeményezés csúfos véget ért, még perek is zúdultak a mágnás nyakába. A Ladbible szerint ha Cohen ebbe a darázsfészekbe nyúl, abból bizony izgalmas mozi fog kikerekedni.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló